Tanec - diskuse

upraveno 25. října 2012 v Tanec s draky
Prostor pro ty, kteří už knihu dočetli. Ostatní rychle pryč :)
16162636567

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Tak jsem také dotančil. Knížka se mi vážně líbila (krom toho všeho jídelníčku) a myslím, že ve spojení s Hostinou (jako původně zamýšlenou jednou knihou) je to teprve správný celek. Co jedna postrádá doplňuje druhá.

Od hostiny, kde Martin ve dvou větách odpravil Davose jsem čekal až se dozvím jak zemřel. A ono je to nakonec všechno jinak. Lord Manderly má u mě hoodně vysoký kredit. Je vidět, že sever nezapomíná.

Ale ten Jon. Od první knihy mám za to, že kolem Jona, Lyanny a turnaje v Harrenově, ke kterému v se ději postupně stále vrací si schovával Martin nějaké eso v rukávu. Nakonec měli eso schované v rukávu černí bratři. Duch asi nebyl neklidný kvůli kanci, jako u Robba Šedý Vítr. Jen aby z něj nebyla nakonec druhá Catelyn. Radši mrtví než nemrtví.

Aegon - tomu říkám utajení.
    Škoda Quenta a to si chtěl jen trochu zajezdit.

Jsou nějaké odhady, kdy bychom se mohli třást zimou? Snad né za pět let...
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @cybernick Já prostě nevěřím, že Jon opravdu umřel/umře - to by byla úplně vyhozená postava, kterou GRRM buduje od 1. knihy a její vývoj je asi největší a nejzásadnější (tenhle pohled je ovlivněn tím, že je to moje nejoblíbenější postava, ale i Sansa, Jaime, kteří se hodně změnili mi nepřijdou tak MOC jiní, než Jon)
  • @Krisa V tomhle je velký rozdíl. Jaime se změnil. Jon dospěl.
    @Everett_Young To je v tom, co jsem psala ale úplně jedno - prostě se ta postava vyvíjela, a to tak že hodně.
    @Branislav_Gepeto Jenže takhle nevydržím nepřeskakovat kapitoly a zjišťovat, co se teda vlastně stalo. Já chci hezky v první kapitole odpověď :)
    @Branislav_Gepeto Ok, tak konkrétněji - chci na první straně první kapitoly (Prolog raději z jistých důvodů ne) oznámení - Jon je živej a zdravej, radujte se, juhů.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 16. února 2013
    @Krisa Možná že to Martin udělá ale svoje oznámení nejspíš omezí jenom na "Jon žije." O jeho dalším stavu se raději zmiňovat nebude :D Ale co, Harringtonovi budou bledě modré oči slušet :twisted:
    Kamarád je právě ve třech čtvrtinách první knihy Tance a tvářit se neutrálně na jeho poznámky, abych nic neprozradila je peklo!
    Dneska mi psal, že ten princ z Dorne (Quentin) "to rozčísne, najde si Drogona co uletěl a přiletí do západozemí a všechny je rozštípe zruší zimu a bude teplo! :D "
    A pak po diskusi, kdy jsem říkala, že potřebuju nutně další díl, abych se něco dozvěděla, tak mi odpověděl, ať jsem v klidu, protože "Jon neumře, neboj! Nesmí!" Chudák, je od toho ještě tak vzdálen a nic netuší :spike:
  • @Krisa můj kamarád byl teprv na začátku Hostiny a zachovávat kamenou tvař je těžké hlavně když říká svoje teorie ale musím uznat že zatím se celkem dobře trefoval takže nebude tak překvapený
    @DanielSvatoš Tak tenhle je stejně naivní jako já - nejdřív měl Ned porazit Cersei a potom Robb vyhrát válku :oops:
  • Já si zase jednou říkám, jak to, že umře zrovna Robb, mohlo někoho po dvou háčcích ve Střetu králů (v Theonově kapitole snad bylo jasné, že Martin si nedělá srandu) překvapit. Překvapila mě Catelyn.
  • A Loras barbar Conan :D
  • @Tenebris Barbar Conan byl v Labutím jezeře? 8-O

Vlastně, Barbar Conan si může chodit kam chce :D
  • @Everett_Young Arnold je všade :D Ak by mali v seriáli obsadiť Aegona dobyvateľa, tak by ho hral Arnold
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Ten už je na něj taky starý. Ale v nejlepší formě by byl dobrá volba.
  • A co Vladimír Kulich? Vlasy na krátko a byl by to Aegon jak vyšitej.
  • @Blackfish :applause: Ten má teď plno práce v The Vikings
    upraveno 17. března 2013
    @Blackfish Ten je starší než Dolph Lundgren, ne?
    Jo, je - o rok :D
  • Já žiju v minulosti, pamatuju si ty herce v těch rolích, kde jsem je viděl poprvé :D Arnolda v Komandu, Kulicha ve Vikinzích, Lungrena v Rockym IV. :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.