Tanec - diskuse
Prostor pro ty, kteří už knihu dočetli. Ostatní rychle pryč :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Od hostiny, kde Martin ve dvou větách odpravil Davose jsem čekal až se dozvím jak zemřel. A ono je to nakonec všechno jinak. Lord Manderly má u mě hoodně vysoký kredit. Je vidět, že sever nezapomíná.
Ale ten Jon. Od první knihy mám za to, že kolem Jona, Lyanny a turnaje v Harrenově, ke kterému v se ději postupně stále vrací si schovával Martin nějaké eso v rukávu. Nakonec měli eso schované v rukávu černí bratři. Duch asi nebyl neklidný kvůli kanci, jako u Robba Šedý Vítr. Jen aby z něj nebyla nakonec druhá Catelyn. Radši mrtví než nemrtví.
Aegon - tomu říkám utajení.
Škoda Quenta a to si chtěl jen trochu zajezdit.
Jsou nějaké odhady, kdy bychom se mohli třást zimou? Snad né za pět let...
Dneska mi psal, že ten princ z Dorne (Quentin) "to rozčísne, najde si Drogona co uletěl a přiletí do západozemí a všechny je rozštípe zruší zimu a bude teplo! :D "
A pak po diskusi, kdy jsem říkala, že potřebuju nutně další díl, abych se něco dozvěděla, tak mi odpověděl, ať jsem v klidu, protože "Jon neumře, neboj! Nesmí!" Chudák, je od toho ještě tak vzdálen a nic netuší :spike:
Vlastně, Barbar Conan si může chodit kam chce :D
Jo, je - o rok :D