Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1112113115117118581

Komentáře

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @flanker.27 No balet nevím, ale moje pohyby rukou, když jsem dělala "huš, huš" byly moc ladné :D

Na JAG jsem se dívala, bylo mi asi 10 a líbila se mi ta letadýlka.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Krisa A ony se přitom chtěly jen skamarádit :)
    @flanker.27 Šly po mně, mrchy jedny opeřený! Kachny jsou děsně krvelačná zvířata - kamarádí se s labutěma a učej se od nich štípat. A kdyby se to stádo/hejno do mě pustilo, tak mě uklovou k smrti! Když jsem byla malá, tak mě kousla labuť a zkloval kohout. Fakt jsem se bála projít :D
    @Krisa Koukám, že máš na podobný problémy magnet. Dveře a jiné překážky se ti samy staví do cesty, zvířatům obzvláště chutnáš... To už vážně stačí přitáhnout nějakej ten šutrák z vesmíru :)
    upraveno 15. února 2013
    @flanker.27 Však já říkala, že se toho meteoritu bojím a oprávněně :D
    Být poník, tak mám jako cutie mark náplast :D
  • @Krisa +1 (:D) začala jsem teď sledovat poníky, tak to přirovnání obzvlášť ocením :D (Miluju Pinky Pie♥)
    @Melindaaaa Pinkie PIe je reaktor na ta kvanta cukru, co zdlábne v cupcakekách (jak se ta věc sakra skloňuje) :D
  • @Krisa Tak proto pořád tak hopsá! :D Cupcakeách? :D (ale pak to nevypadá jako anglický slovo :D
    @Melindaaaa Cupcakeách jsem měla napsáno, ale nelíbilo se mi to, tak jsem přidala k :D

@Hildegarda Sakra, tam je teček. Dokonce u Chlumce nad Cidlinou, to není tak daleko 8-O
    Právě se prohrabávám dotazníky výzkumného šetření k DP a mám vítěze soutěže o nejbrutálnější odpověď: "Moje kočka se záhadně úpálila na sluníčku" - WTF?
    Taky bych nevěřila, kolik je rozšlápnutejch křečků :-k
    @Gardien Diplomová práce
    @Krisa Strojů času "dopředu" je plno, třeba Heroes of MIght and Magic I-III a V :)
    @M1on Byla to podotázka otázky zda studentům SŠ v dětství zemřelo zvíře a zda jim to rodiče řekli přímo, nebo jim řekli nějakou historku (pejsek odjel na farmu prohánět husy a králíky, králíček utekl do lesa za kamarády, sousedi si odnesli rybičky, které jsme jim hlídali...). Upálená kočka byla ta historka...
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
  • @Krisa Mne bolo povedane, ze jeden znamy isiel okolo a zapacili sa mu 3 nase male zajaciky, tak ich mu otec predal.
    A zajaciky zatial zozrala macka :(
  • upraveno 16. února 2013
  • @Krisa Když nám umřel pes, rodiče mi normálně řekli, že umřel. I když je tedy otázka do jakého věku definuješ dětství.
    @Everett_Young Ono mi z toho šetření vyplývá, že většinou (a to tak že hodně značnou - ale ještě nemám všechny součtu) to rodiče řekli rovnou a hodně často se objevilo, že byli přímo svědky smrti zvířete - což mě překvapilo, já čekala spíš, že u toho nebudou a rodiče budou vymýšlet historky, nebo dítě pošlou jinam, aby nevidělo tu smrt přímo.
    upraveno 16. února 2013
    Takže už víme, čím se bude Krisa živit po škole :)

@Montezuma3 Tu i se zvukem dopadu

@Krisa Matikou ne :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.