Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Mně bohatě stačila ta povolební hysterie - psal jsem tu, jak jsme s kolegou ve vlaku cestou do Polska porovnávali reakce MF-Dnes a Práva. Právo se ještě celkem snažilo o nějakou objektivitu, zato Dnes byl obrazem bídy a utrpení. Proto jsem ostatně linkoval ten článek z dfens - ač agresivní pravičáky rád nemám, tahle rána padla tam, kam měla. Slušně prezentované argumenty takový účinek bohužel nemívají.
HK až Bratislava = západní Ukrajina
Bratislava - Užhorod = Ukrajina, někdy též nazýváno Severní Maďarsko
Užhorod - Kyjev = východní Ukrajina
Kyjev a dál = dálný Východ
;-)
Jen pro upřesnění - centrum západní civilizace jsou Krkonoše
;-)
;)
(Taky to znám - už jsem párkrát byla vyhánět kočku z krmítka s nehorázným strachem podívat se dovnitř)
A čím nakrknout hradečáka? Nad tím už si také několik let lámu hlavu. Ono je to vlastně docela fajn město :D
Pamatuji si, že kdysi hrálo naše město hokej proti HK a transparent s tímhle názvem údajně vyvěsili naši fanoušci - o první přestávce tam prý vtrhli hradečáci a rozsápali to...
:-)
(i když je pravda, že to byli fanoušci "z kotle" - a to je specifickej druh lidí...)
:-)