Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1109110112114115581

Komentáře

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 11. února 2013
    Mě by spíš překvapilo, kdyby se nenavezl do Mladé fronty. Je neuvěřitelné, jak kdysi nejlepší noviny v zemi neskutečně klesly.
  • @Gardien: tak Zeman, podobně jako Klaus, novináře nikdy moc nemusel, a s tou předvolební agitací "česká" média dosti přestřelila. Zeman si v tomhle nebere servítky, a jak můžeš cítit např. z mých nebo flankerových komentářů, mnoha lidem už ten jejich "patent na rozum" leze krkem. To Zeman dobře ví, a byť šlo o bezprostřední reakci na zvolení, rozhodně z jeho strany nešlo o nějaký výlev emocí. Věděl dobře, co dělá.

Mně bohatě stačila ta povolební hysterie - psal jsem tu, jak jsme s kolegou ve vlaku cestou do Polska porovnávali reakce MF-Dnes a Práva. Právo se ještě celkem snažilo o nějakou objektivitu, zato Dnes byl obrazem bídy a utrpení. Proto jsem ostatně linkoval ten článek z dfens - ač agresivní pravičáky rád nemám, tahle rána padla tam, kam měla. Slušně prezentované argumenty takový účinek bohužel nemívají.
  • @Blackfish Nechápu, proč si spousta lidí (nejčastěji Středočeši) myslí, že na Moravě ve vesnicích žijí vidláci bez vlastního rozumu. Já se nekrmil žáznou mediální trávou a bylo mi fuk, jakej hnůj na sebe kandidáti házej. U prezidenta mi jde o politický názory a stanoviska, která zastává, a podle toho jsem se taky rozhodoval.
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    @Maliky a to ani nechtěj vědět co si my pražáci myslíme o středočeších, natož o tom zbytku okolo :-D
  • :onfire: nepřátelé Moravy, shořte :twisted:
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    To je jako Hradec vs. Pardubice - Mechováci vs. Perníkáři. Člověk občas až nechápu, co dokážou lidi říci jen kvůli adrese.
  • S tou Měsíční krajinou 100% souhlasim
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @M1on Já tam byl. Je to tam podstatně většinou obyvatelnější než v Praze :)
  • Maliky: počkej, jaká Morava - to ještě existuje..? Já myslel, že všechno na východ od HK už je Ukrajina? :-D
    HK až Bratislava = západní Ukrajina
    Bratislava - Užhorod = Ukrajina, někdy též nazýváno Severní Maďarsko
    Užhorod - Kyjev = východní Ukrajina
    Kyjev a dál = dálný Východ
    ;-)

Jen pro upřesnění - centrum západní civilizace jsou Krkonoše
    ;-)
  • není - co si tak pamatuji, tak těsně za východní hranici HK chodí ozbrojené, polovojenské jednotky, domobrana a blaničtí rytíři a hlídají naši zem před barbary z východu...
    ;)
    @Stark z hor V tom případě jsem naprosto spokojená :D
  • Tak nevím, jestli není naše krmení ptáčků poněkud kontraproduktivní, když nám na zahradu chodí poobědvat i kočky a poštolky.
    upraveno 13. února 2013
    @brbr Podle toho, jestli tvým prvotním úmyslem bylo krmit kočky a poštolky nebo ptáčky :D
    (Taky to znám - už jsem párkrát byla vyhánět kočku z krmítka s nehorázným strachem podívat se dovnitř)
  • @brbr Naše kočky taky vypadají podezřele tlustěji než obvykle... :-) Tomu asi nezabráníš. Ani důrazná domluva nepomohla :-)
  • Co vy v tom HK porád máte, horší jak cajzli kolikrát :D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Zkuste před pardubákem říct "Pardubice u Hradce", nejlépe v hospodě :-D
  • @Krisa @Michelle Kočky si pro ptáky chodí do keřů, kde si opeřenci dávají po obědě šlofíka. Pak je nutné vypustit zlofenu (ta s ptáky až na občasné provětrání letek kupodivu dobře koexistuje :-)
  • A co Hradec u Pardubic ? Platí to taky ?
  • Mám známýho hradečáka tak ho chci neustále něčím nas*at, protože má neustále připomínky k Moravě coby Balkánu nebo dálnýmu východu. Co vás tam tak nakrkne ? :D
    @Blackfish Hradci se říká Mechov, což je stejné jako Pardubicím Perníkov. Ale proč, to ti nepovím, protože jsem slyšela už několik verzí a pamatuju si 2: Hradečákův roste na hlavě mech (což ale nevím, co znamená) nebo že v HK nebyl toaleťák a místo něho se používal mech (ale nevím kdy a proč). Nijak jsem po tom nepátrala, ale můžeš to zkusit nějak vyhledat a když to budeš opakovat furt dokola, tak věř, že to za chvíli bude dost otravné.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Jo, Hradec je mechov. Ale také jsem se nikdy nedozvěděl co to přesně znamená.
    A čím nakrknout hradečáka? Nad tím už si také několik let lámu hlavu. Ono je to vlastně docela fajn město :D
  • No, já myslim, že Hradec u Pardubic funguje dokonale...
    Pamatuji si, že kdysi hrálo naše město hokej proti HK a transparent s tímhle názvem údajně vyvěsili naši fanoušci - o první přestávce tam prý vtrhli hradečáci a rozsápali to...
    :-)
    (i když je pravda, že to byli fanoušci "z kotle" - a to je specifickej druh lidí...)
    :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.