Konzoli, která ještě není na světě, tak to bych tipl že mě upgrade pc bude stát míň. I když bez nějakých hloupých fps nebo rušení windows by to na té plasmě co máme v obýváku mohl být sakra zážitek.
nemá někdo náhodou savy ze Zaklínače 1 těsně za tim teleportem začátek 4. kapitoly tam jsem skončil a nechce se mi to hrát od znova.Tak radši ne se na to vyblajznu a zkusim 2 =D kdyžtak zkouknu LP.
Já když nemám knihu koupenou, tak z ní nemám takový požitek. Nejhorší je, když je půjčená a je dobrá. To mám pak zkažený celý den a pak stejně jdu a koupím si ji. :-)
Tak jsem rozehrál Zaklínače 2 na střední obtížnost a jsem hned na začátku hry kdy mam zabít nějakýho vévodu na věži.(cestou jsem asi 4 laudoval) A vážně je to tak těžký nebo jsem blbej nebo nevim(používam oleje,brusny kameny,lektvary,petardy) a vždycky se na mě sesype skupina vojáků a ty mě umlátěj.U toho vévody jsem se zasek a nevim jak ho udolat(nemůžu použít lektvar) vykrejvat se dá jen jeden a ostatní do mě sekaj.Nevim jak z tý situace ven.
Pokud je to Arjan LaValette tak toho můžeš přemluvit ať skloní zbraně. A máš to bez boje. Jinak základ boje proti větším skupinám je znamení Quenu, odskoky, odrážení jednotlivcům aardem, snažit se je znehybnit petardou nebo znamením a dorazit po jednom, můžeš skusit i chytat je do pasti Yrdenem. Na střední už se bez těch znamení nelze obejít.
Komentáře
tak jsem dam pár vtipných videí o postavách =D
Heavy
Soldier
Engineer
Demoman
Scaut
Sniper
Spy
Medic
Pyro
a na zaver sendvich =D