Pc gaming(xbox, ps)

upraveno 5. května 2011 v Komunita
14142444647172

Komentáře

• upraveno 21. ledna 2013
    já stčil hrocha ke lvovi a lev kaput
  • To mi pripomenulo vcerajsii clanok o Bardotke. V nejakej zoo vo Fr idu utratit 2 slony trpiace tuberou. Rozhorcena dama vyhlasila, ze ma chut prestahovat sa kvoli tomu do Ruska, lebo Putin by to nikdy neurobil :)
    Asi zabudla, ze ten iba pred ocami Berlusconiho vypitval uplne zdrave zvieratko :)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
  • @Krisa Nastastie neviem, co si take blondinky myslia :)
  • @Krisa Presna citacia chyba, ale je tam veta: "Dodala, že ruský prezident Putin má zvieratá rád, že jeho srdce bije aj pre nemé tváre." :)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Hildegarda Ona je jeho velká obdivovatelka no. Možná některý ženský potřebujou zas něco jinýho namísto univerzálního politicky korektního euromuže (třeba to obnáší bič, ale aspoň je to zas něco jinýho) :)
  • @flanker.27 To co je univerzalny politicky korektny euromuz? 8-O
    Dufam, ze ten vyraz pocujem naposledy...
  • Westeros mod pro medieval 2 už je, mám ho v pc. Rome 2 vypadá parádně :) Kriso taky bych se měl učit na angličtinu a prokládám to hraním :D jde to i najednou :) Jinak by měla vidět sbírků trofejí Putina :D ten člověk už prý střelil kde co :D
    @Blackfish No tak ty můžeš mít výmluvu, že se tam mluví anglicky, což znamená, že se v podstatě učíš. Jenže mě tahle výmluva nevyjde (musím se učit nějaký hrůzy, kterým nerozumím, vůbec mě nezajímají a nikdy je nechci dělat - čti Drobné podnikání a Projektové řízení a dotační management). A od rána se k tomu snažím dokopat...a NIC :spike:
    @Hildegarda Doufat na to máš právo. Je to muž-kamarádka :)
  • @flanker.27 Fuuuuu, uz som sa zlakla, ze nieco take existuje :)
  • @Krisa drobne podnikáni.. zoo tycoon
    @Gardien Kéž by
    @Hildegarda No já věřím, že se na něj už zpracovává příslušná směrnice :)
    Muž tolerantní k ženským - hm - nákupům, chápavý k vypovídání se (ne takový ten muž "mluv se mnou jen když chceš problém vyřešit") a velmi nakloněný k výměně sexuálních rolí :)
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    upraveno 22. ledna 2013
  • Dneska mi přišlo 13 dota 2 gift. kdo chce Dotu 2 tak ať napíše steam účet
  • @M1on tys musel byt moc hodný chlapec
  • upraveno 22. ledna 2013
    @Gardien no oni to posílaj všem takový množství
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    čo je to za hra Vědmákovy? Akože Zaklínač alebo čo? Podľa opisu to vyzerá tak, že celá hra je meneá a ovplyvňovaná rozhodnutiami hráča, čo sa mi páči :O
  • jo je to Zaklínač 2
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Je možné hrať Zaklínača 2 bez znalosti príbehu, bez čítania kníh a hrania Zaklínača jednotky? Bez toho, aby som o niečo prišiel?
    Je to náročné na grafiku alebo výkon počítača? Je to náročnejšie, menej náročné alebo rovnako približne náročné ako The Sims 3 alebo World of WarCraft? Teda čo sa týka požiadavkov počítača?
    No právě svatos, když hraješ s Vernonem na písečku Henselta tak je to ve třetí politicky výhodnější, máš větší možnost manévrování, a Roche je sympatak. S Iorvethem jsem šel kvuli atmosfeře do Vergenu a trpaslíci jsou nejlepší no :( Těžko tohle řešit. Ve Vergenu je ten princ pěkná namyšlená svině a na konci se nechá korunovat na krále, a nejhorší naněm je že ve Vergenu nepomůže s obranou ani prd brání ji jen nelidé, zaklínač a sedláci. Temerii si rozdělí Radovid a Henselt. Radovid udělá ovšem řádná jatka na konci, teď nevím jestli to udělal i s Rochem když jsem šel. Ovšem Dolina Pontaru je samostatný stát se Saskii v čele. Tak nevím co je lepší. Když jsem hral poprve a teď jak si to rozjedu asi pujdu s Rochem ale rve mi to vlasy utočit na město kde jsou Yarpen, Zoltan a Skaggs a hafo dobrejch trpaslíků a lidí a elfů. Geralt by na něco takové nikdy nepřistoupil, stejně jako jsem nepřistoupil na hon na nelidi ve Flotsamu. Ovšem je tam víc ruznych koncu a tak se budu snažit ten kterej mě nejvic vyhovuje a ten si uložím na později :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.