@Krisa V té francouzské verzi hlavně v pevnosti měli víc času a úkoly byly pestřejší. Vybavuju si, že ve francouzské verzi ještě museli navíc absolvovat jednu dvě hry, než se vůbec dostali k pokladnici. Týmy nebyly jenom borci z posilovny. A dívali jsem se na dva sympatické moderátory, ne na karikaturu a mluvící prsa.
@brbr Tak to v druhé sérii Homelandu asi budou víc romanticky řádit. :-) Akorát ta dcera je taková sterilní. Má totálně nezajímavé dialogy a myslím, že v reálu by o ní normální kluk neopřel kolo. A tím nemyslím blbý vzhled, hezká je dost.
@BenNevis Hezká IMHO moc není, ale hlavně je to sebestředný americký teenager a ve druhé sérii by zasluhovala výchovnou facku. Bohužel dostává dost prostoru.
@BenNevis To říkala Škopková taky - "Co jste si udělala, to máte, na to nenadávejte." :D
Přesně to mě na ní štve taky. Ve svojí zaslepenosti a sebestřednosti je jí jedno, že kvůli pocitu viny za to, co ani sama neudělala, taťku může zničit :wall:
@Hildegarda Jo, ta chvála je zasloužená. Naprosto vynikající seriál. Hrozně moc se mi líbí režie, kamera i scénář. Musím říct, že nejsme ještě úplně marní :D. Příští týden je poslední díl... nemůžu se dočkat (i když jsem zatím oba dva díly probrečela :D)
@Kolikokoli Ja mam pocit, ze celkovo sa akosi ceska produkcia filmov a serialov potrebuje stale a dokola vyrovnavat s minulostou. Vid nominacie na Ceskeho leva. Nehovorim, ze je to zle, len nejaka obmena tem by uz celkom osviezila
No, vím, že to hodně lidem vadí, ale mně ne. Češi vždycky psali/točili o takovýchto věcech - a když psali/točili o něčem jiném, tak to mnohdy nestálo za nic (jako dneska - každý druhý film, co děláme, je o sexu nebo o detektivech atd.). Mi nevadí filmy o okupaci nebo druhé světové - naopak, přijdou mi nejlepší.
U nas je zase vlna filmov inscenovanych ako dokumenty. A celkom sa dari - vid hlavna cena z festivalu v Rotterdame. Bohuzial nie je to prave mainstream, takze vela divakov tento typ filmov mat nebude. V sucasnosti sa u nas premieta Dakujem, dobre. Na tychto filmoch je skvele, ze sa tam nenachadzaju ziadne opozerane tvare, ale herci-neherci.
@Kolikokoli Taky sleduju, a líbí se mi, i když nemůžu říct, že bych byla úplně nadšená. Téma mi nevadí, přeci jen se doteď o Palachovi (a době těsně po tom) ještě nic nenatočilo, a myslím, že je to pořád dost kontroverzní téma, ze kterýho se dá těžit. Líbí se mi kamera, bylo tam pár silných momentů, není to zas až tak patetický (bála jsem se, že bude) a s hereckými výkony jsem vesměs spokojená. Jen mi přišlo, že mohli filmaři jít víc do hloubky, trochu víc "filozofovat", a trochu ubrat na někdy zbytečné dramatičnosti... i když by to pak nebylo asi tak populární. :)
Akorát mám docela smíšený pocity, když tam Kotek a spol. pobíhají po chodbách na naší škole. Ta budova ve mně vyvolává dost negativních emocí. :)
Druhou řadu Bosse. V Chicagu se vesele korumpuje, šmíruje, halucinuje, střílí po politicích a tvrdě souloží převážně na deskách stolů. Vždycky mi to zvedne náladu. :-)
Komentáře
Prečo je blbšia britská, je to pomenené?
Přesně to mě na ní štve taky. Ve svojí zaslepenosti a sebestřednosti je jí jedno, že kvůli pocitu viny za to, co ani sama neudělala, taťku může zničit :wall:
Na tychto filmoch je skvele, ze sa tam nenachadzaju ziadne opozerane tvare, ale herci-neherci.
Akorát mám docela smíšený pocity, když tam Kotek a spol. pobíhají po chodbách na naší škole. Ta budova ve mně vyvolává dost negativních emocí. :)
@Lady Sansa 8-O Ne, děkuji... :D.