TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
19899101103104362

Komentáře

• @svoa00 Ja si pamätám hlavne francúzsku, a myslím, že nejakého polroka tam chodievali aj Slováci. :-)

Prečo je blbšia britská, je to pomenené?
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
  • @Krisa V té francouzské verzi hlavně v pevnosti měli víc času a úkoly byly pestřejší. Vybavuju si, že ve francouzské verzi ještě museli navíc absolvovat jednu dvě hry, než se vůbec dostali k pokladnici. Týmy nebyly jenom borci z posilovny. A dívali jsem se na dva sympatické moderátory, ne na karikaturu a mluvící prsa.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    To je pravda, že ta "nová" PB je nějaká rychlá...jen se tak prolítne a už se sbírají mince.
  • @brbr Tak to v druhé sérii Homelandu asi budou víc romanticky řádit. :-) Akorát ta dcera je taková sterilní. Má totálně nezajímavé dialogy a myslím, že v reálu by o ní normální kluk neopřel kolo. A tím nemyslím blbý vzhled, hezká je dost.
  • @BenNevis Hezká IMHO moc není, ale hlavně je to sebestředný americký teenager a ve druhé sérii by zasluhovala výchovnou facku. Bohužel dostává dost prostoru.
  • @BenNevis To říkala Škopková taky - "Co jste si udělala, to máte, na to nenadávejte." :D

Přesně to mě na ní štve taky. Ve svojí zaslepenosti a sebestřednosti je jí jedno, že kvůli pocitu viny za to, co ani sama neudělala, taťku může zničit :wall:
  • @Hildegarda Jo, ta chvála je zasloužená. Naprosto vynikající seriál. Hrozně moc se mi líbí režie, kamera i scénář. Musím říct, že nejsme ještě úplně marní :D. Příští týden je poslední díl... nemůžu se dočkat (i když jsem zatím oba dva díly probrečela :D)
  • @Kolikokoli Ja mam pocit, ze celkovo sa akosi ceska produkcia filmov a serialov potrebuje stale a dokola vyrovnavat s minulostou. Vid nominacie na Ceskeho leva. Nehovorim, ze je to zle, len nejaka obmena tem by uz celkom osviezila
  • No, vím, že to hodně lidem vadí, ale mně ne. Češi vždycky psali/točili o takovýchto věcech - a když psali/točili o něčem jiném, tak to mnohdy nestálo za nic (jako dneska - každý druhý film, co děláme, je o sexu nebo o detektivech atd.). Mi nevadí filmy o okupaci nebo druhé světové - naopak, přijdou mi nejlepší.
  • @Hildegarda Bod pro tebe. Ano, valná část české filmové produkce žije minulostí... přinejmenším čtvrt století starou.
  • U nas je zase vlna filmov inscenovanych ako dokumenty. A celkom sa dari - vid hlavna cena z festivalu v Rotterdame. Bohuzial nie je to prave mainstream, takze vela divakov tento typ filmov mat nebude. V sucasnosti sa u nas premieta Dakujem, dobre.
    Na tychto filmoch je skvele, ze sa tam nenachadzaju ziadne opozerane tvare, ale herci-neherci.
  • upraveno 5. února 2013
    @Kolikokoli Taky sleduju, a líbí se mi, i když nemůžu říct, že bych byla úplně nadšená. Téma mi nevadí, přeci jen se doteď o Palachovi (a době těsně po tom) ještě nic nenatočilo, a myslím, že je to pořád dost kontroverzní téma, ze kterýho se dá těžit. Líbí se mi kamera, bylo tam pár silných momentů, není to zas až tak patetický (bála jsem se, že bude) a s hereckými výkony jsem vesměs spokojená. Jen mi přišlo, že mohli filmaři jít víc do hloubky, trochu víc "filozofovat", a trochu ubrat na někdy zbytečné dramatičnosti... i když by to pak nebylo asi tak populární. :)

Akorát mám docela smíšený pocity, když tam Kotek a spol. pobíhají po chodbách na naší škole. Ta budova ve mně vyvolává dost negativních emocí. :)
  • @sveva jo, to věřím, že je divné, vidět tam vlastní školu :D.
    @Lady Sansa 8-O Ne, děkuji... :D.
  • @Lady Sansa Presne to mi chyba - inteligentne komedie zo sucasnosti. O tom bola taka relacia este na federalnej tv. Snivajte s nami.
  • Sleduje niekto Banshee? Tamtamy hlasia udalost sezony.
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    @Hildegarda Sleduju, ujde to akorát takový roztahaný a moc vztahovka.
  • Druhou řadu Bosse. V Chicagu se vesele korumpuje, šmíruje, halucinuje, střílí po politicích a tvrdě souloží převážně na deskách stolů. Vždycky mi to zvedne náladu. :-)
  • @heavy_head No konecne sa ozval pan romatik :)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Hm, mně to spíš zní jako každý druhý současný seriál hrající si na vážné drama.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • Homeland je víc seriál pro studenty psychologie než pro romantiky. Počet bláznů na metr čtvereční se pohybuje v červených číslech. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.