TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
1959698100101362

Komentáře

• @Blackfish Taky začínam fandit římanum:P.Jen tak mimochodem, nevíte proč v každym záběru spartaka( jak z někoho dělá klobásy )řve na celý kolo?(už mi to začalo líst krkem)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 28. ledna 2013
    @Blackfish Při-CO k Římanům? Že se nestydíš!
    První byl skvělý, spousta krve a polonahých lidí, přesně jak to máme rádi :). Konečně jsem si zvykla i na "nového" Spartaca, Liam McIntyre mi nevadil (spíše naopak), ale nějak jsem si nemohla zvyknout na jeho hlas. Musím ale říci, že mi některé mrtvé postavy hodně chybí.
    Kažopádně jsem hodně zvědavá, jak to celé zakončí.

@Hildegarda Tak nic, blbě jsem koukala.

@M1on No já být v takový sekačce, tak ječím jak démon :)
  • upraveno 28. ledna 2013
    @Krisa tak Řimani jsou civilizovanější:P maj republiku,lázně a hlavně to nejdůležitější co unás nebylo ani ve středověku kanalizaci (u nás se to ve městech házelo z okna na kolemjdoucí).

Navíc Crassus jako Glaber touží po moci, ale liší se od něj tim, že Spartaka obdivuje a nepohrdá jím.
  • V tv dnes davaju 2 broke girls a zevraj to vyhralo Emmy. Som zvedava...
  • ukázat ho jako člověka?
    Že by řekl "Zotročili jste mě, zabili mi ženu, zotročili další spoustu lidí, zneužívali nás, nechávali nás (se) zabíjet pro zábavu, když se vám nehodíme, v klidu nás zabijete a ještě se tomu smějete... Ale fajn, co jsme si, to jsme si, budeme kamarádi"?
    Tohle zlidšťování by tam nesedělo - pochybuji, že by vzbouřený otrok/gladiátor měl nějaké slitování s nepříteli a projevoval se "jako člověk".
  • upraveno 28. ledna 2013
    @Blackfish Tak oni se o to snaží, bohužel je to přebarveno červeou(krví která vypadá jak barva)a ejhle je z něj mlejnkem na maso
  • Ta krev mi tam připomíná výbuchy v kobře 11. Tam každé auto vozí kilo TNT a tady každý nosí po těle náhradní pytlíky s krví.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • @Hildegarda ako hovorí Nevada s dabingom to nie je ono.
  • @Nevada Hlavne sa mi paci, ze po Roseanne konecne na scene nejaka brunetka typu krv a mlieko :)
    Max je úžasná (kdyby se pořád tolik nesmála svým hláškám, byla by dokonalá) :)
  • @sarven uz si zacal s The Following?
    Vcera som videla prvu cast a bolo to prilis evil na mna. Zlo az v takej zhmotnenej podobe a vykreslene tak brutalne je na moju citlivu dusicku velke susto.
  • Hm, Last Resort utnuli. Asi to bylo na Amíky málo patriotické, škoda. Zápletka měla potenciál a kdyby z toho udělali minisérii, vynechali plky mezi postavami a fňukání, mohl to být zajímavý seriál.

Mimochodem, jsem sama, kdo má pocit, že ve filmech a seriálech přibývají chlapi, kteří fňukají nad svým osudem se skleničkou? A jejich roli nahrazují silné ženy?
    Nic proti postavám, které někoho oplakávají, ale dříve tolik prostoru neměli, hned se oklepali a hurá do boje. :-)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Neviem, či som sa tu už pýtal...
    Pozná niekto z vás anime seriál Fate/Zero? Čo si o ňom myslíte? Spolužiak mi ho odporúča tak sa pýtam predtým, než začnem kukať.
  • "‎'How I Met Your Mother' has been renewed for a ninth and final season, and promises the mother will be revealed. Finally!"

Aby som to konecne zacala pozerat :)
    Současná série HIMYM mě dost baví, zase jsem se vyhoupla zpět z "dívání se ze zvyku", což zrovna prožívám u TBBT a doufám, že tomu se taky povede návrat.
  • Ja doteraz nechápem prečo tak zmenili Amy z TBBT, zo začiatku bola "normálna" teraz z nej urobili nejakú čudnú lesbu.
    @JoeGyry WHAT? Vždyť po Sheldonovi jde jak slepice po flusu.
  • upraveno 30. ledna 2013
    Amy je super, Shamy je můj nejoblíbenější pár :-) U TBBT se poslední dobou nasměju víc než u HIMYM, i když tato řada HIMYM už měla pár výborných dílů...
    @JoeGyry No nevím, spíš mi to přijde jako zbožšťování krásné ženy, co bere ošklivou... Jako v teen filmech, když se hlavní hrdinka (ošklivka, která se nakonec stane kráskou) snaží kamarádit s hlavní roztleskavačkou.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    To jsem vážně jedinej koho ty stupidní kecy od Penny tak štvou? Navíc, proč po ní všichni sakra tolik slintají, vždyť je naprosto průměrná...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.