Purefoy a McKidd odmítají hrát ve Hře o trůny - Ice & Fire

upraveno 25. ledna 2013 v Seriál Hra o trůny

Komentáře

• Takže se asi rozlučme s Purefoyem ve Hře o trůny :-)
  • A koho mali hrat podla fanusikov?
  • Tady jsme Purefoye mnohokrát navrhovali - pokud si dobře pamatuju, tak třeba Mance, Oberyn. McKidd snad Berik ad.
  • Kevin McKidd je můj Jon Connington. Smůla, no.
    Stejně je to nějaký zvláštní, na WiC psali, že asi před rokem Purefoy v nějakém rozhovoru říkal, jak GoT miluje, a chtěl by v něm hrát... :D
  • Aha, pardon. :D Já četla jen ten článek včera na WiC.
  • Uražená hrdost, imho. Třeba roli chtěl a nic velkého zrovna neměli. :-)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    To je trochu WTF a taky trochu škoda.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 23. ledna 2013
    Je to herec, potřebuje být v centru dění. Když nemůže být přímo u toho, tak zřejmě aspoň okatě předvádí nezájem :)
    Kdyby mu toho Mance nabídli, tak by po tom nejspíš okamžitě skočil a pak by to možná komentoval ve stylu "McKidd říká, že nemá rád GoT, protože zařízl Rome, ale já s ním nesouhlasím, GoT je báječná show a já jsem rád, že se toho můžu účastnit. Jsou tady báječní herci, báječní režiséři, úžasní scénáristé, skvělý štáb a všichni jsou výteční a všechno je výborné. Přál bych si, aby měl Kevin možnost se toho zúčastnit, určitě by změnil názor"...
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @Nevada +1 :applause:
  • @Nevada Nechtělas někdy dělat hovorkyni?
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Já nechápu jak zařízli Rome? Dyť tam McKiddova postava regulérně skončila a Purefoy se prošustil až ke Cleo.
  • No, pokud jsem to dobře pochopila, tak o tom zrušení věděli ještě před natáčením druhé série, a uzpůsobili tomu scénář. Tedy materiál na několik řad "scucnuli" do jedné...
  • sveva: Aha. No já nevím, jestli by pak ve více řadách nenastoupila vatovitost.
  • To nevím, možná jo. Ale pravdou je, že ta druhá série mi přišla dost zkratkovitá a uspěchaná, a celkově se mi líbila míň než ta první.
  • sveva: Já, nevěda tyto informace, jsem to nevnímala. Ale třeba máš pravdu.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Já osobně jsem druhou řadu vzdala asi po čtyřech dílech. Nebavilo mě to, zatímco první se mi líbila hodně.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Druhá řada je dobrá asi prvních šest dílů, který obsahujou asi dva roky od Caesarovy smrti do bitvy u Filipp (rok -42). Pak zbylý čtyři najednou přeskočej 11 let do Antoniovy smrti, to je 11 let. Podle toho to taky vypadá a stojí to za bačkoru.
  • Mně by se líbilo, kdyby třetí řadou pokračovali tam, kde skončila druhá, než natahovat Antoniovu linii na sedm řad.
  • James to myslel jako vtip,bavili se o tom s Kevinem někde u piva,nemusíte ho hned urážet!On navíc není vůbec ten typ herce,který by se chtěl nějak zviditelnovat,je to ten nejskromnější člověk,kterého znám!!!
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
  • upraveno 28. ledna 2013
    @MissUtahraptor
    @Branislav_Gepeto
    No nedalo mi, no... :)
    A este popritom ked viem, ze ja som ta najskromnejsia pod slnkom :)
    Ani ja nechcem celkom prudiť, ale tak píšeu, že je to jeho stanovisko pre určitý magazín a tutopán (marianne?) ho obhajuje, že to povedal niekde pri pive len zo srandy. Zo spôsobu, akým zostavil tú vetu mi neprišlo, že to myslel zo srandy.
  • "James mi tuhle u oběda povídal, že ty hyeny novinářské zase všechno překroutily." :-)

Snad není tak naivní jako Franz, že když jako sledovaná osoba něco vyžblebtne, nedostane se to alespoň na internet. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.