1101113151666

Komentáře

• Mne sa páči systém v zahraničí... Zbohatlik kúpi hrad štát za to že ho odpredá zriadi v časti múzeum a zbohatlík má zbytok na bývanie...
  • Nevada napsal(a):

Tak na hradech už povětšinou elektřina zavedená je. A Brandon zapomněl zmínit, že je multimilionář, to je vše.

Ako na ktorych :)
    Ja som raz tri tyzdne byvala na hrade bez elektriny a tepla. A k tomu sme si este aj latrinu myseli postavit :). A pitna voda takisto kde nic tu nic. A v hradnej vezi to pocas noci piskalo a zima nas striasala aj v juli.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Proto píšu povětšinou.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Nevada napsal(a):

Tak na hradech už povětšinou elektřina zavedená je. A Brandon zapomněl zmínit, že je multimilionář, to je vše.

=D Možno raz budem
  • @Nevada U nas je vacsina hradov vedenych ako zrucaniny, tam nie je ziadnej elektriny potreba :)
  • Taky bych rád žil na hradě, sedět na vrcholu věže v křesle, pod otevřeným letním nočním nebem, kolem louče, a číst píseň ledu a ohně, k tomu whiskey a "hadžvaňo" to by byla KUR*A nádhera když musím použít takovej výraz :)
    "Bavíme" se snad o hradech k bydlení a ne o zříceninách, ne?
  • Ved preto som pisala, ze ja som dokazala "bydlet" aj v zrucanine :)
  • Náhodou taký camp v zrucanine hradu by sa mi páčil
    Mne nie. Ja preferujem pohodlie ;D Som z toho typu ľudí, čo keď čítali Hobita, pomysleli si "Neblázni Bilbo, toľko jedla za jeden deň, pekná nora, teplučko domova... Ser na toho Gandalfa"
  • ... Ja by som chcel žiť na hrade :D Architektúra hradov mi bude vždy vyrážať dych. A na vrcholku nejakej hory s morom pod skaliskami.

Jsem si hned v ty dvě odpoledne vzpomněla na tenhle citát, akorát si ne a ne vybavit, přesné znění:
    L: "Kamenné zdi? Věže? Snad i ty musíš uznat, že to zní skvěle."
    R: "Jo, ale vsadím se, že připojení na internet stálo za velký kulový."
    =D
  • upraveno 20. ledna 2013
    L a R? Takže to bol Lyannin nápad ísť do veže?
  • :)
    Pokud tam navíc bylo blbý připojení na internet, dost věcí by to vysvětlovalo...
  • @Arutha2321 napsal(a):

L a R? Takže to bol Lyannin nápad ísť do veže?

Původně to bylo jiné L&R, ale když nad tím tak přemýšlím- mezi chcípl-havran-po-cestě/nefungoval-internet zas tak velký rozdíl není, takže válka byla vlastně kvůli romantické duši jedné náctileté, nedomýšlící jistá úskalí v oblasti komunikace... :D
    @sveva napsal(a):

:)
    Pokud tam navíc bylo blbý připojení na internet, dost věcí by to vysvětlovalo...

Exactly! :-o
    MissUtahraptor napsal(a):

... Ja by som chcel žiť na hrade :D Architektúra hradov mi bude vždy vyrážať dych. A na vrcholku nejakej hory s morom pod skaliskami.

Jsem si hned v ty dvě odpoledne vzpomněla na tenhle citát, akorát si ne a ne vybavit, přesné znění:
    L: "Kamenné zdi? Věže? Snad i ty musíš uznat, že to zní skvěle."
    R: "Jo, ale vsadím se, že připojení na internet stálo za velký kulový."
    =D
    :D
    Ja to tej Veže duchov nejdem!
    Prečo? Bojíš sa duchov?
    Čože? Ale prdľajs. Nefunguje tam wifina...

Takže preto Lyanna nestihla odfotiť seba aj s Jonom, dať na Fejsbúk a to je dôvod všetkých teórií
  • ... Takže preto Lyanna nestihla odfotiť seba aj s Jonom, dať na Fejsbúk a to je dôvod všetkých teórií

Největší starost čerstvé náctileté matky:
    Jak dát na pokraji smrti na FB fotešky se svým drobeškem, když stojí připojení za hov..
    =D
  • no... ale máš pravdu to bude hlavný problém... strašne zlý prístup havranovv
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Přemýšlím, kam to dát, ale asi se to hodí sem:
  • Rémi je troll :-D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    image
    Jeminá :O To je také rozkošné...
  • O co, že měla vzteklinu? :twisted:

O co, že měla vzteklinu? :twisted:

Zničíš každú roztomilú chvíľku :)
    @MissUtahraptor Já nad tím taky přemýšlela, ale je to nehorázně rozkošný, takže věřím, že rozhodně ne.
  • Branislav_Gepeto napsal(a):

Přesně to byl záměr. :twisted:

Branislav_Gepeto napsal(a):

Přesně to byl záměr. :twisted:
    Och, ty šupinatá raptorica len závidíš tomu huňatému milému stvoreniu... :P :)
    Takového blechavce jsem viděla nedávno kousek za městem, když jsem jela z kina. Stála v noci u silnice a sledovala projíždějící auta. Teprve když jsem couvla kolem ní zpátky, tak se pohoršeně otočila a zmizela v chrastí.
    @Nevada Prej blechavec - stejně jsi k ní couvla, aby sis ji mohla nechat :)
    Duchduchduch :)
    image
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.