Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
19394969899581

Komentáře

• upraveno 14. ledna 2013
    Ale tak to je prostě Zeman. V jedný debatě poučuje, aby si dotyčný nastudoval Ústavu a v druhý debatě jí sám nezná.

Demagog je pro jeho voliče naprosto podružnej, dělaj těžkou práci, ale obávám se, že dopad to zatím moc nemá.

EDIT: Mimochodem, vítej ve svém tématu Amaroune, ty za to všechno vlastně můžeš :-)
  • Pozorovať Vás je lepšie než pozorovaž politykov samotn=ych
  • upraveno 14. ledna 2013
    Tak to je jasný, politici jsou vesměs nudní (aspoň čeští), politika sama o sobě je ale zajímavá.

A vlastně, se Slováky se nebavíme, takže nic :-)
  • Díky :-D :P Jsem ale rád, že se aspoň ten sranda topič drží nahoře ;-) Ten je aspoň stmelovací... většinou :D
  • @Michelle Ale to jsem snad nikdy neřek. O voličích se snažím nevyjadřovat - soudům že vzdělaní volí KS a nevzdělaní zas MZ toho se snažím vyhýbat, protože sic to statisticky může být pravda, vždy jsou výjimky. Argumenatci konkrétními kauzami, činy už jsem prakticky vzdal po tom prvotním tvrdém nárazu, z kterého se nějak neumím vzpamatovat :-) Zajímá mě ale stejně spíš samotná osobnost a lidský rozměr kandidátů a také to jak jsou vnímáni.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 14. ledna 2013
    (Řekla bych, že Michelle původně reagovala na ten JAIMEho rádobyprovokativní post.)
  • @alek Vždyť to taky nebylo o tobě ;-)
  • Se mi asi nějak popletly ty většiny a menšiny :-)
  • Bylo to myšleno všeobecně, protože se to celkem v poslední době všude rozmáhá, ale i tak, jak říká Nevada, protože to byla perfektní ukázka tohoto přístupu :-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
  • upraveno 15. ledna 2013
    @alek já bych se Slovákama bavil ty nám alespon řeknou recept, jak se u příštích voleb zbavit dvou největších stran v Česku?
  • Nemám ráda ani spícího knížete, co zpívá falešně, ani sebestředného ožralu z Vysočiny a u druhého kola nejspíš odevzdám prázdnou obálku

• Někde jsem viděla srovnání
    Zeman = liberál
    Schwarzenberg = konzervativec

Každopádně Zemana mám už chuť volit natruc, protože pořád mi podsouvají, že volit Švarcíka je jediné správné. (zaslechla jsem vtipnou přezdívku Schlafenberg)
    Média fakt zklamala.
  • Nechci se zapojovat do debaty o tom kdo bude lepší prezident, já mám jasno, a ostatní stokrát opakovanými internetovými argumenty sotva přesvědčím.
    Jedno bych chtěl vysvětlit. (myslím to absolutně bez podtextu)
    Jaký smysl má jít k druhýmu kolu voleb a hodit prázdnou obálku? Domníval bych se, že to výjde úplně na stejno jako zůstat doma.
  • @flanker.27 Statistika je proste statistika. Najdi si definiciu ;)
  • upraveno 15. ledna 2013
    @sederik Vzhledem k tomu, že to udělá jen málo lidí, tak to velký smysl nemá, ale neodolám tomu ;-) Takové to "nebyl jsi u voleb, tak nemáš právo teď nadávat" mi ostatně přijde úsměvné. Jako by to vymysleli političtí poradci, aby lidi přiměli dělat to jediné, co politici od občanů potřebují - aby jednou za čas potvrdili jejich moc.

Abych teda mluvila jasně - míň krkem mi leze Schwarzenberg, ale dost na to, abych ani jemu hlas nedala.
  • @svoa00 Děkuji ti za odpověď. Sice jsem z ní stejně nepochopil, proč jít hodit prázdnou obálku, ale snaha se cení.

OT: Když jsem sledoval sčítání hlasů po volbách, tak mě pobavil komentář o neplatném hlasu člověka, který přišel a v úřední obálce vhodil do urny rukou napsaný listek a na něm Tomio Okamura. :-D
  • To, jak oba kandidáti polarizují celou společnost, je spíš smutné. Na jedné straně pravdoláskaři a na druhé ti, kterým nevadil Klaus a nebude jim vadit ani Zeman.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
  • Takže buď Havel nebo Klaus. :-)
    Hej, nevzpomínáte na volební kampaň ODS před volbama v roce 1996, jejich slogan byl "doleva nebo s Klausem". :) Dneska je to s tou levicí a paricí trochu sranda. Klaus prohlásil volební výsledek za porážku pravice, protože postoupili dva levicoví kandidáti (nebo tak nějak to řekl), Dienstbier zase, že postoupili dva pravicoví. Nečas tuším řekl, že je vidět, že je u nás jen 20 % pravicových voličů nebo tak něco.

V reálu ale vidím to, že levicoví voliči KS z velké většiny nepodpoří , i přes ty kecy o "moderní levici" (prázdnej pojem). Topáky budou volit KS unisono, ale u voličů ODS si tak jistej, nebudou se chtít nechat převálcovat Kalouskem. Jestli je někdo vítěz voleb tak on. Urval větší část pravice od ODS a jako bonus Havlovy pohrobky, takové ty věčné alternativce, co volili 4koalici, zelené a TOP, aby viděli ty "nové tváře v politice". :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.