Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Demagog je pro jeho voliče naprosto podružnej, dělaj těžkou práci, ale obávám se, že dopad to zatím moc nemá.
EDIT: Mimochodem, vítej ve svém tématu Amaroune, ty za to všechno vlastně můžeš :-)
A vlastně, se Slováky se nebavíme, takže nic :-)
Zeman = liberál
Schwarzenberg = konzervativec
Každopádně Zemana mám už chuť volit natruc, protože pořád mi podsouvají, že volit Švarcíka je jediné správné. (zaslechla jsem vtipnou přezdívku Schlafenberg)
Média fakt zklamala.
Jedno bych chtěl vysvětlit. (myslím to absolutně bez podtextu)
Jaký smysl má jít k druhýmu kolu voleb a hodit prázdnou obálku? Domníval bych se, že to výjde úplně na stejno jako zůstat doma.
Abych teda mluvila jasně - míň krkem mi leze Schwarzenberg, ale dost na to, abych ani jemu hlas nedala.
OT: Když jsem sledoval sčítání hlasů po volbách, tak mě pobavil komentář o neplatném hlasu člověka, který přišel a v úřední obálce vhodil do urny rukou napsaný listek a na něm Tomio Okamura. :-D
V reálu ale vidím to, že levicoví voliči KS z velké většiny nepodpoří , i přes ty kecy o "moderní levici" (prázdnej pojem). Topáky budou volit KS unisono, ale u voličů ODS si tak jistej, nebudou se chtít nechat převálcovat Kalouskem. Jestli je někdo vítěz voleb tak on. Urval větší část pravice od ODS a jako bonus Havlovy pohrobky, takové ty věčné alternativce, co volili 4koalici, zelené a TOP, aby viděli ty "nové tváře v politice". :)