Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
19293959798581

Komentáře

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Chudák Jaime, tohle si snad nezasloužil :D
  • Franz sa mi pačil..
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Ugla to je ten, co v roce 1812 jako chytrá horákyně táhl/netáhl s Napoleonem do Ruska, aby pak o rok později v bitvě u Lipska velel rakouské armádě proti Napoleonovi. Ach, to je ten půvab koaličních válek :)
  • upraveno 14. ledna 2013
  • Tak jednou za delší čas něco napíšu a osobně taky podpořím KS. Člověka s nadhledem, intelektuálního, který je schopný si ze sebe dělat srandu. Člověka, co má v zahraničí dobrou reputaci. Českého patriota ( ten člověk je víc Čechem než se možná zdá). Následovníka Havla.

Kdyby tam nebyl, tak podpořím klidně i želé Fischera, jenom aby tam jako před nedávnem nedělal ostudu Zeman, který kam přijel způsobil nějaký trapas (nejlíp se sám setřel ve videu Boj o Hrad - to jsem se té jeho ignoranci fakt hodně smál). A hlavně člověk co je spojovanej s tolika korupčními kauzami.

Ze svého blízkého okolí vím, že Heger je skvělí doktor a velký pracant, jenž nedá na mediální obraz a mocná gesta. Vzhledem k tomu, že jsem ze zdravotnické rodiny - tak ho považuji za nejlepšího ministra Z od dob Roithové. Jo jako předsedovi Top09 by mu to slušelo moc. :-)
    Inu, každému co jeho jest :)
    upraveno 14. ledna 2013
    Mě by celkem zajímalo, jak na tohle přichází (kde vzali data, že volič té strany dal hlas tomu kandidátovi).
    upraveno 14. ledna 2013
    To mě popravdě taky, jako reálný vidim, že to zkoumali hned u volebních místností. Na druhou stranu podobný data o přechodech voličů třeba mezi stranami se objevily už po mnoha volbách.

Mě to upřímně docela zapadá do předpokladů, protože to vidim celkem jasně v okolí, že občana Schwarzenberga opravdu mimo voliče oněch zmíněných stran plus nějaké ty alternativy lidi nevolili.

Oboje má výhody a nevýhody - u KS to, že voliči těchto stran "zmobilizují" a přijdou disciplinovaně k volbám. Na druhou stranu asi nemá moc šanci urvat mnoho hlasů mimo (pravděpodobné má krom prvovoličů asi jen ty voliče ODS a TOP, kteří v prvním kole hlasovali pro Roithovou, Fischerovou, Franze a Sobotku). U Zemana je vidět, že ho volí lidi odprava doleva včetně části voličů ODS, prakticky jediní, kdo ho programově volit nebudou jsou topáci. Na druhou stranu jde o různorodé voličstvo, kterému může chybět soudržnost s kandidátem a proto nemusí přijít podruhé.
    Tsss, mě se ještě nidko nikdy na nic neptal, začínám si připadat nechtěná :)

Připadá mi to ale trochu jako předvolební průzkumy, takže nevím, jestli tomu úplně věřit. O politice se moc nebavím, protože se lidi nakonec akorát pohádají, takže to můžu posoudit pouze z nejbližšího okolí. A u toho se to zas většinou zvrhne do vymýšlení kravin - jako založení nové strany "Strana kvalitních lidí" s kvalitními názory a vymýšlení nejrůznějších postů pro přítomné (já bych byla ministr fantasy literatury) :) .
    upraveno 14. ledna 2013
    Nezapomeňmě ještě na jednu věc. Někdo volí podle životosprávy. Leč je historicky znám duel, kdy proti sobě stanuli:
    nekuřák+abstinent+vegetarián vs. masivní kuřák+chlastač+masožrout.

Jejich jména jsou Adolf Hitler a Winston Churchill.

Nemohl jsem si pomoct na to nevzpomenout :)
    Hehe, s prominutím směšný emocionální výlev :)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Média vůbec se v těchto volbách "vyznamenávají" ještě víc, než obvykle...
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
  • Zemana bude volit člověk frustrovaný, zakomplexovaný, nevzdělaný, nesebevědomý a zapomnětlivý. Knížete člověk inteligentní, kreativní, schopný, tolerantní a informovaný.

Zemena budou z velké části volit jezeďáci, flákači, úředníci, policajti, vojáci a nepochybně bývalí komouši. Knížete z velké části svobodná povolání, studenti, učitelé, lékaři, podnikatelé, umělci a nepochybně odpůrci demagogie.
    A jéje, jednoruký jezdec je zpátky.
  • Tohle plivání na jednoho a pak na druhého mi přijde fakt úsměvné... :-) Nechápu to přesvědčení většiny lidí, že správný je jedině ten můj názor a vhodný je jen můj kandidát a lidé, co volí toho druhého musí být automaticky blbci.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @JAIME Můžeš uvést nějaké konkrétní důvody, nebo jenom trolluješ jako vždycky?
  • @JAIME nevěděl jsem že student je povolání :other:
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Sotva se tu po dlouhé době zase zjeví starý známí a hned dostává sodu. :D "North remembers"
    bod :o))
  • paulczpaulcz zima se blíží
    :D
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
  • Co je vlastně špatného na jezeďácích, úřednících, policajtech a vojácích?
  • @Chmur: Nejspíš to, že se drží své profese a nesnaží se do všeho kecat :-)

Mimochodem, dá se demagogii vůbec odporovat? No, hlavně, že už nejsem student. Mám dojem, že jsem byl občas pěkný flákač, tak bych nevěděl koho mám volit. Možná oba - to by v sobě spojovalo sebevědomí a neinformovanost..
  • upraveno 14. ledna 2013
    Tak ono se stačí jen podívat na Demagoga: http://www.lidovky.cz/demagog-cz-analyzoval-zda-kandidati-na-prezidenta-mluvili-v-hyde-parku-pravdu-1xd-/zpravy-domov.aspx?c=A130106_103512_ln_domov_spa ... kterým Zeman ve skrze je.

Ale ono stačí se podívat na tu je ho aroganci, kdy prohlašuje že o sobě nepochybuje jen blbec. http://www.novinky.cz/domaci/288514-zavod-o-hrad-sachova-partie-v-rezii-milose-zemana.html A pak stačí mluvit o zahájení C3 v šachu. Vyprávět o tom erudovaně historku jak se tomu začalo říkat venezuelské zahájení. Má to jeden drobounký problém - venezuelský zahájení je D3. C3 je Saragossa Opening... Tak kdo je blbec? :D

Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.