Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Kdyby tam nebyl, tak podpořím klidně i želé Fischera, jenom aby tam jako před nedávnem nedělal ostudu Zeman, který kam přijel způsobil nějaký trapas (nejlíp se sám setřel ve videu Boj o Hrad - to jsem se té jeho ignoranci fakt hodně smál). A hlavně člověk co je spojovanej s tolika korupčními kauzami.
Ze svého blízkého okolí vím, že Heger je skvělí doktor a velký pracant, jenž nedá na mediální obraz a mocná gesta. Vzhledem k tomu, že jsem ze zdravotnické rodiny - tak ho považuji za nejlepšího ministra Z od dob Roithové. Jo jako předsedovi Top09 by mu to slušelo moc. :-)
Mě to upřímně docela zapadá do předpokladů, protože to vidim celkem jasně v okolí, že občana Schwarzenberga opravdu mimo voliče oněch zmíněných stran plus nějaké ty alternativy lidi nevolili.
Oboje má výhody a nevýhody - u KS to, že voliči těchto stran "zmobilizují" a přijdou disciplinovaně k volbám. Na druhou stranu asi nemá moc šanci urvat mnoho hlasů mimo (pravděpodobné má krom prvovoličů asi jen ty voliče ODS a TOP, kteří v prvním kole hlasovali pro Roithovou, Fischerovou, Franze a Sobotku). U Zemana je vidět, že ho volí lidi odprava doleva včetně části voličů ODS, prakticky jediní, kdo ho programově volit nebudou jsou topáci. Na druhou stranu jde o různorodé voličstvo, kterému může chybět soudržnost s kandidátem a proto nemusí přijít podruhé.
Připadá mi to ale trochu jako předvolební průzkumy, takže nevím, jestli tomu úplně věřit. O politice se moc nebavím, protože se lidi nakonec akorát pohádají, takže to můžu posoudit pouze z nejbližšího okolí. A u toho se to zas většinou zvrhne do vymýšlení kravin - jako založení nové strany "Strana kvalitních lidí" s kvalitními názory a vymýšlení nejrůznějších postů pro přítomné (já bych byla ministr fantasy literatury) :) .
nekuřák+abstinent+vegetarián vs. masivní kuřák+chlastač+masožrout.
Jejich jména jsou Adolf Hitler a Winston Churchill.
Nemohl jsem si pomoct na to nevzpomenout :)
Zemena budou z velké části volit jezeďáci, flákači, úředníci, policajti, vojáci a nepochybně bývalí komouši. Knížete z velké části svobodná povolání, studenti, učitelé, lékaři, podnikatelé, umělci a nepochybně odpůrci demagogie.
Mimochodem, dá se demagogii vůbec odporovat? No, hlavně, že už nejsem student. Mám dojem, že jsem byl občas pěkný flákač, tak bych nevěděl koho mám volit. Možná oba - to by v sobě spojovalo sebevědomí a neinformovanost..
Ale ono stačí se podívat na tu je ho aroganci, kdy prohlašuje že o sobě nepochybuje jen blbec. http://www.novinky.cz/domaci/288514-zavod-o-hrad-sachova-partie-v-rezii-milose-zemana.html A pak stačí mluvit o zahájení C3 v šachu. Vyprávět o tom erudovaně historku jak se tomu začalo říkat venezuelské zahájení. Má to jeden drobounký problém - venezuelský zahájení je D3. C3 je Saragossa Opening... Tak kdo je blbec? :D