Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Hezky to vyjádřili ostatní. Klaus a Zeman jsou jak dělaní na pozice ministrů a premiérů, tam jim to sedí, maj pro to talent (pomíjím jak toho zneužívali a co napáchali). Typu lidí jako je Havel a Schwarzenberg zase více sedí (by seděla) role českého prezidenta. Vidíme to dobře na KS, který se ve vládě po většinu času trápí, občas zkrotí Kalouska, když mu přeleze do oblasti, na který mu záleží, občas usměrní silou Nečase, ale to je jen pár okamžiků.
Tyhle dva typy lidí by spolu měli soupeřit z těchto pozic a navzájem se vyvažovat (Havel si snažil uzurpovat více moci a bylo dobře, že měl Klause, který ho srovnal. Klaus už bohužel tuto protiváhu neměl.). Hezky je to vidět na MZ, který otevřeně říká, že bude tvrdě zasahovat do vlády, bude chodit na její jednání apod. To budeme koukat :-(
Mitrofanov je dle mě moc chytrý pán, i když s ním politicky nesouzním, lidsky bychom si jistě rozuměli. Je socan tělem i duší, ale nenávidí Zemana/Šloufa a spol.
Dva trapné (i když oba tábory to zřejmě budou vnímat pro daného kandidáta kladně) momenty včerejška:
Ale jak říkám, mám pár zkušeností s novináři, osobně a pracovně, a dobrého slova pro ně nenacházím. Nemá to nic společného se Zemanem, mimochodem :)
Šlouf - Kalousek
Nejedlý -Bakala
Lukoil - Omnipol
Bamberg - privatizace Becherovky
,... - ,...
eurofederalista - eurohujer
arogant a opilec - sedmispáč
opoziční smlouva - Kosovo
netransparentní financování - ACTA
Prognosťák - Bilderberg
sešlý chlastem a cigáry - sešlý věkem
atd. - atd.
Hmm, babo raď.
Mimochodem je tam ten link na článek SME, co jsem tudle hledal.