Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
19091939596581

Komentáře

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Já za jeden ze znaků chytrosti (či inteligence) považuji i schopnost slušného chování, neurážení lidí na potkání a neházení špíny na druhé. (Tím nechci říci, že je MZ hloupý, to vůbec ne, jen mě překvapuje, kolik lidí - nejen tady - MZ považuje za chytřejšího, než je KS.)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 13. ledna 2013
  • Zeman je hlupák a primitiv. Fascinuje mě, že se někdo nechá zblbnout jeho bonmoty a citáty (z velké části nepřesnými a od zcela jiných autorů) a považuje to za za projev inteligence či vzdělání. Pořád je to jen zakomplexovaný průměrný amorální ekonom, jakým byl odvždycky.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @AshaG Ne, ne, teď je to prognostik :)
  • flanker: No nesrovnával bych roli prezidenta USA a ČR (my si můžeme dovolit v této pozici dobrého člověka). Ale chápu, že cokoli řeknu, budeš v opozici. Hodně sympatický je mi komentátor Mitrofanov, předpokládám, že toho ale také nepovažuješ za levičáka... :-)

Hezky to vyjádřili ostatní. Klaus a Zeman jsou jak dělaní na pozice ministrů a premiérů, tam jim to sedí, maj pro to talent (pomíjím jak toho zneužívali a co napáchali). Typu lidí jako je Havel a Schwarzenberg zase více sedí (by seděla) role českého prezidenta. Vidíme to dobře na KS, který se ve vládě po většinu času trápí, občas zkrotí Kalouska, když mu přeleze do oblasti, na který mu záleží, občas usměrní silou Nečase, ale to je jen pár okamžiků.

Tyhle dva typy lidí by spolu měli soupeřit z těchto pozic a navzájem se vyvažovat (Havel si snažil uzurpovat více moci a bylo dobře, že měl Klause, který ho srovnal. Klaus už bohužel tuto protiváhu neměl.). Hezky je to vidět na MZ, který otevřeně říká, že bude tvrdě zasahovat do vlády, bude chodit na její jednání apod. To budeme koukat :-(
    @alek Mitrofanov? U toho tak nějak nevím, co vlastně je :) Jinak nejsem v nějaké programové opozici, jen mi mediální podání přijde poněkud monotónní :)
  • upraveno 13. ledna 2013
    No není divu, Zeman byl zřejmě jediný, kdo se opravdu fakticky odvážil likvidovat (finančně osobně, jeho podřízení i fyzicky) česká média :-)

Mitrofanov je dle mě moc chytrý pán, i když s ním politicky nesouzním, lidsky bychom si jistě rozuměli. Je socan tělem i duší, ale nenávidí Zemana/Šloufa a spol.

Dva trapné (i když oba tábory to zřejmě budou vnímat pro daného kandidáta kladně) momenty včerejška:

• Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    Které médium je ještě fakticky české :)

Ale jak říkám, mám pár zkušeností s novináři, osobně a pracovně, a dobrého slova pro ně nenacházím. Nemá to nic společného se Zemanem, mimochodem :)
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    Tak moje názory na novináře Zeman vystihnul přesně. To je taky jediné co by mohlo být zábavné až bude prezident, chudáci zahraniční novináři...
    Četl jsem od něj "Jak jsem se mýlil v politice". A pokud to nepsal někdo za něj, tak v hlavě nemá úplně nasráno.
    @Thorar To jsem taky četl a nabyl jsem názoru že je tam tak 1/5 pravdy zbytek je smyšlený.
    Jestli lže nebo ne, jsem neřešil, ale to jak psal.
  • upraveno 13. ledna 2013
    MZ vs KS

Šlouf - Kalousek
    Nejedlý -Bakala
    Lukoil - Omnipol
    Bamberg - privatizace Becherovky
    ,... - ,...
    eurofederalista - eurohujer
    arogant a opilec - sedmispáč
    opoziční smlouva - Kosovo
    netransparentní financování - ACTA
    Prognosťák - Bilderberg
    sešlý chlastem a cigáry - sešlý věkem
    atd. - atd.

Hmm, babo raď.
  • Původně jsem taky nevěděla, koho, ale nakonec jsem i v prvním kole volila KS. Žádný druhý Havel to není, ale dívat se celých pět let na komunistu se třemi přebytečnými bradami, na to opravdu, ke vší úctě ke zdejším zemákům, nemám morál.
  • No nebylo to lepší s tím Ruďasem? :-)
    Ono to tak nějak vyjde nastejno.
  • @alek Hmm, že nechce dát rozhovor SME, bych pochopil, ale proč uvalil kolektivní vinu na všechny slovenské novináře?
  • Mlha no...
    Jinak se samozřejmě nechci dotknout Alekovy profesní cti, my právníci si o sobě taky ledasco vyslechneme :)
    Možná nosit čaj a zákusky :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.