Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
S volbou nesouhlasím, ale taky tam nechci Fischera...takže jako protihlas jsem volit musel. A tak jsem volil, jak jsem volil.
Já osobně nemám nic proti tomu, jak Franz vypadá, to je jeho volba. Ale když jdu do předvolební debaty, tak si sakra něco o politice a věcí jí blízkých zjistím.
Já nechci prezidenta politika, nežijeme v USA.
Proto mi to přijde divné - nechci tam Fischera, tak to hodím někomu, kdo nemá šanci ho ohrozit (na to se ptám - jestli si Thorar myslí, že má Franz šanci)?
EDIT:
Tyhle volby lidi zajímají, mluví se o tom všude v okolí. A nikdy jsem nezaslechl že by někdo volil Fischera například.
@Thorar Já taky průzkumům nevěřím, to ale nic nemění na tom, že Franzovi nevěřím. Já taky nezaslechla nikoho, kdo by volil komunisty a minule byli celkem vysoko, takže na tohle věřím asi tak stejně, jako na průzkumy.
Já volit jdu, jen se snažím říct, že nejít volit jako protest proti přímé volbě, je logičtější než tam hodit Franze. Howg
Teda mladých... pražáků +- 30 let jako já.