Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
18586889091581

Komentáře

• MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Já se občas kouknu na Cool. A dneska jsem koukal na čt1. Na pohádky Václava Moravce. Dneska tam byla Devítka a prsten moci.
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    upraveno 11. ledna 2013
    To je poznat už z názvu, že je to dokumentární. Ale myslel jsem to spíš tak, že se Prima s Novou předhání, kdo má víc kanálů.
    Vy máte sport. My máme kanál pro mladé.
    Vy máte kanál pro ženy. My máme kanál pro chlapy.
    Vy máte kanál na srandu. My máme kanál na dokumenty.
    Už to vidím, za měsíc spustí Nova stanici na animované pohádky a Prima spustí Primu Blood, kanál na horory.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Když už jste o tom začali :)
    @Montezuma3 Aha a to je špatně v čem?
  • Ta hudba u toho je mi nějaká povědomá :D Doufám že na tom Zoomu budou serialy třeba z Viasat History nebo History channel :) Chci se bavit u Ancient Aliens :D
  • upraveno 11. ledna 2013
    @Montezuma3 To bylo dobrý taky jsem viděl, takový divadelní představení.
    Tak já mám odvoleno a účast slušná, Praha snad procentama nezklame.
  • Sedím v komisi a účast zatím dobrá ale největší nápor přijde ještě navečer.
  • @Blackfish To je pravda lidé se vracej z práce.Co se týče volení tak nevolim.
  • To je jedna věc, a na vesnici jako jsem já to berou třeba rodiny s dětmi nebo důchodci jako večerní procházku a přitom to odbudou.

Jinak kdo nevolí tak by mě zajímalo proč? Není koho? Přijde to jako zbytečné?
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Já už to mám taky za sebou. Lidí bylo celkem dost, tak jsem na to celkem zvědavá.
    Volba prezidenta, to jsme tu ještě neměli, to si musí každý vyzkoušet. Dávají u vchodu bonbony?
  • Já už jsem taky jako velká holka odvolila a nemít tam protekci u tety, docela bych se načekala. Když se okolo dělá taká show, to si potom každej do té školy dojde.
  • Nedáváme, sami máme málo :D Já mam hlad že bych jedl hřebíky.
    @Montezuma3 Bonbony ne, ale pohladila jsem si pejska :)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Volit jdu, ještě jsem nebyl. Ale trošku mi připadá, že nám tak nějak média a různé průzkumy podstrčily koho volit, a my voliči to prostě jen naházíme do urny. Lidi, kteří byli naposledy volit r. 1990, jdou protože se volí PRESIDENT. No nevím, je to trochu fraška, ale třeba to dopadne jinak než si všichni myslí, to by mě potěšilo...
  • Já taky, z venskovského pantáty, ani voskové figuríny bych dvakrát nadšená nebyla...
  • Tak ta Bobina je ovšem dokonalá... :-P
    @Ugla Já dal najevo svůj nesouhlasem hlasem Franzovi, přijde mi to lepší než nevolit vůbec.
    Volením kandidáta dáváš najevo nesouhlas s volbami? Poněkud mimo, nemyslíš?
  • @sederik proč fraška? Není to o nic větší komedie než volba prezidenta v parlamentu nebo volby do parlamentu. Bobo tam byla taky :-)
    upraveno 11. ledna 2013
    @Nevada Ne, nemyslim si že je to mimo.
    A kdyby se tam dostal Tomio tak to hodim jemu. Prostě tomu nejabsurdnějšímu kandidátovi.

EDIT: Nízká účast nic nevratí, jim je jedno kolik lidí přijde.
  • @Ugla Volby do senátu mají nízkou účast už od počátku a ten pitomý senát si stejně zavedli a stejně ho nezruší. Ani můj protest ve formě nepřijití k volbám nezabírá. :-)
  • @BenNevis Volby do pralamentu jsou neúměrně důležitější, ale účast rok od roku klesá. Navíc si myslím, že tam nemá takovou sílu mediální masáž.
    Podle mě teda mohli prezidenta pořád volit v parlamentu, vždyť je důležitý aby si zvolili někoho kdo s nima bude ochotnej spolupracovat, a stejně jeho pravomoce jsou opravdu malé.
    Kdybych to posuzoval podle Bobošíkový, tak je fraška vše, ta je všude... :-D
    Tak to já bych si raději usekla ruce, než hodit hlas Okamurovi!
    upraveno 11. ledna 2013
    @Thorar
    Promiň, ale tohle uvažování mi přijde hrozně divné, až bych řekla skoro hloupé. Nejsi sám, kdo tohle udělal/hodlá udělat. Pokud se vás sejde dostatek, bude to jen signál pro další magory, že mají šanci na úspěch. A čím větší extrém vytvoří, tím budou mít větší naději. Jako by nestačila ta sebranka, co už je nakvartýrovaná v parlamentu a senátu.
  • @Nevada +1 Tohle taky nechápu, koukám na to ze všech stran, ale logiku v tom nevidím...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.