@flanker.27 No, tak si ty Vzdálené pahorky hor sežeň a přečti (autorka: M. M. Kay), fakt doporučuju (možná je to tím, že mám ráda Pakistán a Afganistán a i ta doba, ve které se to odehrává je dost zajímavá).
@M1on Myslím, že všichni milovníci historie se právě poblili, ale také si myslím, že to bude nehorázná ujeťárna, švanda a bude mě to bavit :). U traileru jsem měla pocit, že autoři seriálu četli knihy Assassin´s Creed a vymazali Ezia (Leonardo vyráběl zbraně a vychytávku a Ezio byl ten frajer, který měl zabránit nadvládě světa padouchů).
Pozerá ešte furt ktosi Once Upon a Time? 16. epizóda druhej série sa bude volať The Miller's Daughter a ja pevne dúfam, že v nej konečne uvidíme ako Cora stretla Rumpla.
Mňa Rampel, Ruby, Regina a Grumpy :D heavy: Tak to musíš dohnať 10 dielov :D To stíhaľ.. A ak ti nevadí preklad ala Martinko Klingáč, od nedele to beží na JOJke v poludňajších hodnách :D
Z 5. série jsem viděla zatím jen jeden díl (ten se zpěvákem, co byl v sektě). Dřív jsem koukala na 1. a 2. sérii a 3. mě moc nebavila, tak jsem se právě teď po letech mrkla na tu 5., jestli už nějak pokročili. Kupodivu jo, tak doháním předešlé díly/série. Jediné, co mi na Castlovi vadí, jsou ty "Kateiny maminkovské depresivní chvilky" a to, že furt Castla odmítá (:)). Je to super postava, ale nesnáším "depkoidní charaktery, které si myslí, že jejich utrpení je to největší na světě" (viz Harry Potter...).
Linie s matkou Beckettové mě potom už ukrutně nebavila, zbytečně to natahovali a patlali se v tom, jako by nevěděli co s tím. A nelíbila se mnoha fanouškům, takže ji (snad) na čas dali zase k ledu. Jen se bojím, aby pro změnu nevytáhli z klobouku Castlova otce a nezačalo nějaké zbytečné drama nanovo.
Komentáře
No, za pokus to stojí :o))
@NesijícíKraken
Jistěže! Za pár dní začíná 4. série a moc se na ni těším.
tohle vypadá zajímavě
16. epizóda druhej série sa bude volať The Miller's Daughter a ja pevne dúfam, že v nej konečne uvidíme ako Cora stretla Rumpla.
heavy: Tak to musíš dohnať 10 dielov :D To stíhaľ.. A ak ti nevadí preklad ala Martinko Klingáč, od nedele to beží na JOJke v poludňajších hodnách :D
Teď jsem dokoukala 4. sérii Castla... musím říct, že super (hlavně konec posledního dílu :D).
Kromě jedné epizody, protože nemám ráda trapný humor.
Jediné, co mi na Castlovi vadí, jsou ty "Kateiny maminkovské depresivní chvilky" a to, že furt Castla odmítá (:)). Je to super postava, ale nesnáším "depkoidní charaktery, které si myslí, že jejich utrpení je to největší na světě" (viz Harry Potter...).
AHS 2x11 - jedním slovem - masakr!