@heavy_head od 2:00 takhle jsem se cítila v kině na hororu a dát si ruce před obličej nepomohlo, protože jsem se stejně dívala mezi prsty. Přetáhnout si svetr přes hlavu mě nenapadlo, příště vyzkouším :D
Já jsem viděla Riese. Ale to spíš nedoporučuji, protože to je webseriál, který měl jen 1. sérii a zůstal nedokončen (první série měla připravit na hlavní souboj dobroXzlo).
@JoeGyry Špatné to nebylo, ale podle mě to moc trpělo tím, že to bylo krátké - vždyť se tam nestihlo nic stát. Kdyby měli víc prostoru, myslím, že by to mohlo být moc dobré. A ještě ten neuzavřený konec - já nesnáším neuzavřené konce :D Právě z toho důvodu to nedoporučuju.
Matně si vybavuju, že jsem kdysi viděl první díl nějakého seriálu z Indie a první díl se jmenoval Přechod přes řeku a protože mě to nějak nebavilo, dál jsem se nekoukal. Ale nevím, jestli je to ono.
Tak Ripper Street vypadá docela dobře.Doufám,že si to kvalitu udrží.První díl na mě působil líp než zaoceánský bratranec Copper. A díky za zmínění Americans. Píšu si je na seznam.
Komentáře
Perlu v koruně jsem bohužel neviděl.
A díky za zmínění Americans. Píšu si je na seznam.