My sme si vcera dali Safety Not Guaranteed a cely cas som sa priblblo usmievala. Mily film a clovek ma po jeho pozreti taky prijemny pocit. Od tvorcov Little Miss Sunshine, co asi vela napovie.
A do třetice, Matt Shapiro: Velmi dobrý střih. Hudebně nic moc. tři čtvrtě videa je zhruba stejným stylem, který začne být docela brzy nudný. A celkově je tedy video docela nuda. Ale konec to trochu zachraňuje. :-)
Mě teda Austenová nikdy moc nechytla. Probírali jsme to ve škole, fajn, přečetla jsem si to a to je asi tak všechno. Na film jsem se taky podívala jen kvůli Keiře Knightley a taky mě to nijak moc nenadchlo, ale ještě jsem asi nedorostla (stejně jako na Babičku a Malého prince, kterého jsem nikdy nepochopila)
Já myslela, že zrovna romantika okořeněná špetkou humoru by mohly Sansu zaujmout a docela dobře bych si zrovna Pýchu a předsudek uměla představit v její soukromé knihovničce na Zimohradu :D Mě Austenová chytla na první přečtení, k Babičce se naopak asi nevrátím. Od Němcové se mi líbí pohádky a pak ještě Divá Bára, ta se mi četla docela dobře.
prave som videla Atlas mrakov a asi nezaspim...mam noveho sampiona - Hae-Joo Chang...ach :) inak odporucam, sice dlhe, ale stoji to za to a stavim sa, ze jedna postava Halle Berry vam tam urcite ujde ;)
@JoeGyry : Příjemná oddechovka. Pro mě kvalitní béčko:-) Škoda že Rutger Hauer nedostával víc rolí v kvalitních filmech, protože měl charisma a jako herec nebyl vůbec špatný viz. Blade Runner. Takhle se jeho kariéra filmového herce rozplizla v samých kravinách.
Komentáře
http://www.csfd.cz/film/321928-punisher-dirty-laundry-the/videa/?type=4
Že váháš :)
Velmi dobrý střih. Hudebně nic moc. tři čtvrtě videa je zhruba stejným stylem, který začne být docela brzy nudný. A celkově je tedy video docela nuda. Ale konec to trochu zachraňuje. :-)
inak odporucam, sice dlhe, ale stoji to za to
a stavim sa, ze jedna postava Halle Berry vam tam urcite ujde ;)
@JoeGyry Jo,, Jestřábí žena, taky oblíbená záležitost. Nejlepší intro do filmu: