Však říkám, nemusíš, v žádne onlajnovce kterou jsem hrál nejsi nucena hrát s lidma, můžeš si užívat sama většinu obsahu hry :-) Jen bourám Tvé předsudky :-)
Já ve WoW žádný příběh nevnímal, a pokud ano, rušil mě a silně nebavil :-) Zato příběh v Guild Wars nebo Star Wars (obě onlajnovky) jsem si užíval neskutečně.
@Krisa Moje myšlenky, sestro. Na druhou stranu to věčné opakovaní konfliktů a předchozích chyb tomu dává aspoň nějakou myšlenku. V Blizzardu by se ale měli chytit za hlavu a konečně si vymyslet jinou dojnou krávu, než lidi zapomenou, co na Azerothu měli vůbec rádi.
@Thorar Tos řekl hezky. Proto ty, co znají W3, WoWko často frustruje.
@Everett_Young Jaina si přece začne s Varianem Vrynnem, což si zastánci Hordy přejí. Všichni její blízcí dali přednost slabší stránce svojí povahy a dopadnou blbě - Arhas, Kael, její taťka. No fakt - co to s tou ženskou je? :onfire:
Já mám nejradši Arhase (jako paladin mě nutil dělat, co jsem nechtěla, aby to pak dotáhl do konce, když začal kopat za nemrtvé, ale "Frostmourne hungers" a "Your death shall be legendary" jsou nezapomenutelné hlášky, navíc jeho nekromancie mi při hraní párkrát zachránila zadek), Tyrande (i když se občas chová jako blbka) a Malfuriona (jeho stromečky jsou milášššci).
já teda hrál pouze českej dabing:D a ten se mi docela líbil. Ted jsem se koukal na dabing forum, kdo daboval Arthase a byl to stejnej chlap, co daboval House:D
Když na Slovensku dávali New Police Story pod názvem Pomsta Jackieho Chana, tak jsem se jim smála. Teď dává Prima Cool film Jackie Chan: První rána a je mi z toho smutno.
Komentáře
Jen bourám Tvé předsudky :-)
@Thorar Tos řekl hezky. Proto ty, co znají W3, WoWko často frustruje.
Ted jsem se koukal na dabing forum, kdo daboval Arthase a byl to stejnej chlap, co daboval House:D
Nejlepší pasáž je ta prostřední, i když už mám tu písničku od Woodkid docela oposlouchanou.