@Nevada Reacher is 6' 5" tall (1.96m) with a 50-inch chest, and weighing between 210 and 250 pounds (100–115 kg) - hej, cely Tom :) Keby aspon do toho netahali Reacherovo meno...proti ostatnemu ziaden disputat
@Hildegarda Nj, obvykle tohle dokážu u filmu vytěsnit. A Reacherovo jméno do toho zatáhnout museli, vždyť je to adaptace románu o něm ;) Zrovna čtu jeho první příběh a ani při čtení si ho nepředstavuju jako takového obra :)
Též jsem na tom byl (dezertoval jsem tak od rodinné návštěvy). Kombinace výborných scén a scén skoro nechtěně směšných v tak zvláštním mixu, že jsem chvíli nevěděl, jestli to není parodie :)
@Ugla Tohle už by byli ti větší a těžší :) Kajakáři nemusí být takoví čahouni jako veslaři, i když to vůbec nezmenšuje jejich narvanost (samozřejmě sprinteři mají trochu jinou stavbu těla jak maratonci a i u chlapů sprinterů bývá rozdíl mezi dvoustovkaři a kilákaři). Edit: Ta narvanost je v rámci normy, ne extrémů kulturistiky (to by se asi moc dlouho neuvezli)
Vcera som pozerala Seekinh a friend for the end of the world. Myslienka dobra, len to divadelne herectvo Keiry sa tazko prezuva. Nemam akosi uz chut na ziadny dalsi film s nou.
@Branislav_Gepeto Tak role to bude určo maličká. Možná řekne i jednu větu. Ten seznam herců na imdb samozřejmě není kompletní. To bude až po premiéře. Až někdo důkladně proštuduje závěrečné titulky a doplní to tam.
Komentáře
Keby aspon do toho netahali Reacherovo meno...proti ostatnemu ziaden disputat
Nj, obvykle tohle dokážu u filmu vytěsnit. A Reacherovo jméno do toho zatáhnout museli, vždyť je to adaptace románu o něm ;)
Zrovna čtu jeho první příběh a ani při čtení si ho nepředstavuju jako takového obra :)
Ale celkově mě to docela bavilo.
Edit: Ta narvanost je v rámci normy, ne extrémů kulturistiky (to by se asi moc dlouho neuvezli)
:wall:
http://www.imdb.com/title/tt1606378/