Kdy Martin dopíše DwD?

upraveno 3. února 2011 v George R.R. Martin
«13456712

Komentáře

• upraveno 29. července 2007
    No nevim, 9/11 myslím takhle nezneužije. Spíš by vydáním mohl oslavit konec jistého republikána (kterého GRRM nesmírně miluje ;)) na trůně. Ale to je ještě zatraceně daleko, tak snad ne. ;)
  • upraveno 30. července 2007
    :) Nemyslím, že by ho jenom napadlo vydat knihu v nějaký specifický den, to je spíš starost nakladatele... Pokud se mu to nenatáhne až do zimy, kdy by asi bylo po chuti Bontamu vydat to jako předvánoční bestseller, asi to prásknou na stůl hned jak to dopíše a zreviduje... Každopádně, kdybych si měl tipnout den - 25.10.2007
  • upraveno 13. srpna 2007
    nuž budem najväčší optimista a myslím, že je to už veľmi blízko! Čo tak potešiť školopovinných? 2. september 2007
  • upraveno 26. srpna 2007
    24.12 2007
    Fantasya informovala o novém sci-fi románu, na kterém se GRRM podílel a je tam i zmínka o tom, že vydání DwD v USA a VB je plánováno na duben 2008. Těžko říct, odkud to mají...tipoval bych to na Amazon, na kterej si GRRM už několikrát stěžoval, že si to cucá z prstu. ;)
  • upraveno 28. srpna 2007
    tak uz by mel zacit psat ten amazon jako ;) GM me uz sere, driv chcipne nez to dopise :(
  • upraveno 29. srpna 2007
    No každopádně, jestli to mistr zase protáhne o rok, začne mi z toho pomalinku strašit ve věži... Duben 2008 je nejzažší termín, který mu jsem ochoten tolerovat, bez toho, že bych ho začal podezírat, že nás schválně psychicky týrá. :-/
  • upraveno 2. září 2007
    nie, on to nejak hrozostrasne domrvil, a boji sa s tym vyjst....
    (alebo mu na okno v noci klopkaju Jiny za porusovanie autorskych prav)
  • upraveno 10. září 2007
    nuž to už končí veškerá sranda! ak nestihne ani vianočný trh v angličtine, tak začnem písať pokračovanie ja. a to nech si nikto nepraje :D
  • upraveno 10. září 2007
    Letos to nebude, stopro. Ovšem nabízí se jiná otázka. A kdy dopíše sarven Aryu? :-)
  • upraveno 18. září 2007
    dnes som sa dočítal, že Robert Jordan zomrel. Napriek tomu, že som Kolo času prestal čítať, keď prerástlo svojmu autorovi cez hlavu, je mi to ľúto a o to viac sa bojím, kedy dočítam Songs...
    RIP, Robert Jordan.
  • upraveno 18. září 2007
    2: heavy head. Veľmi dobrá otázka. Trefná. Z patričnou dávkou bodnutia, zvedavosti i naliehavosti. Cítim to tak a určite napíšem.
    Odpoveď: skôr ako Martin. Omnoho skôr.
  • upraveno 18. září 2007
    Hm, tak som si to prebehol a vyzerá to pekne. Až na tie ošklivé medzery pri Aryii...zajtra ich tu máte boys. Akože som fanúšik Starkovcov!
  • upraveno 18. září 2007
  • upraveno 18. září 2007
    můj tip, august 2008 ;)
  • upraveno 16. října 2007
    Zaujimalo by ma, ci bude mat takto problem uz s kazdou knihov z SoIaF? Mohol by kazdu rozdelit na dve tri knizky a uz sa ozaj nikdy nedockame, takze ja skor dufam ze to bude este tento rok, lebo ak nie, tak sa uz nedockame konca nikdy....
    Já už ztrácím naději...
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 17. října 2007
  • upraveno 30. října 2007
    Zdar,
    no jestli to Martin nedopise do konce prvni pulky pristiho roku, tak uz asi na Pisen Ledu a Ohne zapomenu. Je to tragicke, zachranit by to mohlo jen natoceni te serie na HBO. Ale jinak me to stve, clovek si koupi par techhle knizek, pac ho nebavi cekat az to koupi knihovna v Praze a pak musi cekat ne na prekladatele, ale primo na spisovatele.
  • upraveno 30. října 2007
  • upraveno 31. října 2007
    Zajímavá tvůrčí metoda. A já myslel, kdovíjak to nemá promyšlené, že mu v hlavě běží barevný film za burácení nějaké Beethovenovské hudby, a on jen nemá čas na to, aby to všechno hodil na papír. Takže chcete říct, že ani sám GRRM ještě neví, jak to celé skončí?
  • upraveno 31. října 2007
  • upraveno 1. listopadu 2007
    Správně zvolené slovo v pravou chvíli může i zabít! (říkal můj děda) Nebo zlomit srdce (říkávala má babička).;) Perfekcionismus je na místě, když se nejedná o pouhou bezradnost... Jsou ovšem i spisovatelé, kteří píšou takříkajíc z čisté vody, třeba o takovém R.A.Heinleinovi nebo I. Asimovovi se říkalo, že téměř nepotřebovali pozdější korektury. Také se ovšem říká, že "forma je pouhým prstem ukazujícím na měsíc a je důležité si neplést prst s měsícem." Co jsem tím chtěl vlastně říct, kromě toho, že haiku bych skládat asi nemohl? Snad jen to, že mít obratné prsty někdy neznamená všechno. :-))
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 1. listopadu 2007
    Nojo, jenže troufám si tvrdit, že Heinleinovy knihy jsou co se týče příběhu velmi prosté a Asimov se staral spíš o myšlenku. Těžko soudit Beethovena za to, že se s každou skladbou rval a byl ochoten roztrhat několikadennípráci, když se mu nepozdávala.
  • upraveno 1. listopadu 2007
  • upraveno 2. listopadu 2007
  • upraveno 29. listopadu 2007
    Tak krucinál pane Martine,kdy konečně dopíšete ten Tanec s draky.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.