Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize
1112113115117118394

Komentáře

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 15. prosince 2012
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
  • upraveno 17. prosince 2012
    @MissUtahraptor ten tvuj Raggeti bude Orell
  • Vikingové jsou parádní oddechovka. Hodně lidí z té partičky dvanácti bojovníků mělo celkem charisma, Kulicha nevyjímaje. Knihu jsem četl též. Jedna z mála výjimek, kdy mě film bavil o dost víc.
  • @Everett_Young jj to si pamatuju mladej proti starýmu
  • Vikingov mám ako guilty plesure, presne ako spomína Chmur, skvelá chémia, kde sa hrabú Expendables na tú zostavu. Scéna náboru, ako tá bosorka vyberá kosti a pýta sa kto bude Ďalší do výpravy je ú-žas-ná. a je tam krásny/jednoduchý nápad ako spojiť jazyky, resp. ako sa banderasova postava naučila ich reč.
    škoda tých zásahov a zmeny režiséra. niektoré veci v zostrihu sú úplne pobabrané. najvtipnejšie je že v polovici filmu úplne zmizne dôležitá postava - ten princ. jeho šampión prehrá súboj a následne sa už nevyskytuje :)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Ten nový teaser na Star Trek je na pět hvězd. A ne ten předním. To jsem fakt nechápal, co na něm bylo tak super.
  • @Nevada, dik za tip na western seriu, bolo to celkom fajn.
  • upraveno 19. prosince 2012
    Hmm, Hobit mi připomněl, který fantasy film bych docela ráda viděla a pořád to s ním nějak nevypadá - Warcraft. Tady je nějaké info: http://www.wowwiki.com/Warcraft_(film)

Takže by by se to mělo odehrávat rok před WoW a nejsem si moc jistá, jak velký smysl by děj dával bez toho, aby diváci znali, co odehrávalo během Warcraftu 3. A především - neměl by tam být Anakin Skywalker fantasy světa AKA Arthas :evil: Ještě by mohli ten film fakt přihrát Uwe Bollemu :roll:
  • @svoa00 já bych radši kdyby zmapovali arthasuv život a já se zase těšim na Assassins creed film :dance:
    O Artušovi už je toho hodně a ne vždycky to dopadá dobře, ba někdy velmi bídně, viz poslední pokus s Kamelotem.
    Aha, zapomněl jsem, že dneska frčí víc Warcraft než rytíři kulatého stolu :)
    @flanker.27 Ony ty knížky ale nejsou vůbec špatné. (o hrách nemohu moc mluvit, protože jsem hrála jen W3, ale i tam byl skvělý příbeh)
    @Krisa Já jsem taky hrála jenom W3, ale litovat prej nemusíš. WoW oproti tomu hodně ředěný vínko a je tam 4652 nových postav a postaviček, i když i o těch z Warcraftu se ještě něco dozvíme. Osobně si myslím, že zfilmovat W3 se úplně nabízí, navíc by se jim to určitě nevešlo do jednoho filmu, takže by to mohli dotáhnout třeba na tak oblíbenou trilogii s přesahem do WoWka. A Arthas je taková červená nit, ikonická postava, navíc by tak přišli o možnost obsadit vysokýho pohlednýho blonďáka :D
    @Krisa já taky hrál jen W3 a frozen throne knihy jsem nečet

@flanker.27 tohle dávali na hallmarku docela dobrý http://www.csfd.cz/film/12913-merlin/
    @svoa00 Mně se na WOW nelíbí barvy. A navíc si chci hrát ve chvíli, kdy se mi chce hrát (moc hry na PC nehraju) a ne čekat na bandu lidí, abychom mohli udělat nějaký úkol.
    Taky si myslím, že by bylo nejlepší zfilmovat W3, nebo ještě Války prastarých (knižní trilogie), kde je spousta elfů, člověk, drak, ork.
  • Na WoW se mi líbí akorát cinematic poslouchejte hudbu.

• @M1on Je vtipné, že Arhas zabije taťku i Uthera (další otcovskou figuru), kteří mu vymezovali mantinely, ale oba jsou vlastně pořád s ním =D
    @M1on Páni, to video je skvělý!
    @Krisa Ze světa Warcraftu jsem nic nečetl, jen starcraftí knihy. Asi tři, z nichž za jakoustakous pozornost stála jedna.

@M1on Merlin s Neillem ušel, takovej lepší průměr. Ovšem kam se to hrabe na toto:

@flanker.27 J8 zas nečetla Starcraft, takže nemůžu srovnávat. Ale nějaké 3 knihy (s ksichtama na obálce má brácha, tak to rřeba někdy zkousknu). Každopádně ty W a WOW knihy se mi líbily, hlavně Války prastarých a Arthas - Zrození krále Lichů.
    upraveno 19. prosince 2012
    @svoa00 Co se jim to sakra stalo s nosama a prstama na rukou?
    A na tom druhém obrázku jí buď uhryzl půlku hlavy, nebo má Jaina hodně ohebnou krční páteř :)
    @Krisa To bys to asi musela hrát, samostatně to podle mě neobstojí. Leda snad Rychlost temnoty, to je taková military akce.
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.