Bodovačka 2 (od trůnů k tanci)

1114115117119120313

Komentáře

• Ještě k Jeyne - Martin o ní píše zhruba jako o kusu nábytku a má jediný dialog a je pak jeho chyba, že k ní nemám žádný vztah a její smutek ani pubertální vzpoura proti matce mě fakt nedojímaly. Pořád je ale lepší než její seriálové alter ego, protože ze své druhé polovičky přinejmenším nedělá sebestředného vola.
  • @MissUtahraptor Opraveno podle 21. hlasování.
  • 25. hlasování

Jeyne Westerling 0 (22)
    Davos +2 (58)
    Roose Bolton -1 (17)
    Tommen Baratheon +1 (33)
  • 26. hlasování

Jeyne Westerling +1 (23)
    Davos +2 (60)
    Roose Bolton -1 (16)
    Tommen Baratheon 0 (33)

@Chmur Trochu moc zjednosdušeně řečeno, když se dozvíš o smrti svých bratrů, asi není první co ti přijde na mysl přefiknout ženskou, která je zrovna nejblíž, kvůli "lidskému teplu". Jeyne se o něj nejspíš hezky starala když ho kurýrovala ze zranění, takže se dost možá zamiloval. Ale těžko říct tahle linka je v knize rozebíraná jen z doslechu, třeba to bylo jinak. Bod ji budu dávat stejně stále radši než dítěti co je loutka dvou žen nebo Boltonovi.
  • 27. hlasování

Jeyne Westerling +1 (24)
    Davos +2 (62)
    Roose Bolton -1 (15)
    Tommen Baratheon 0 (33)
  • Tak já budu asi střídat Jeyne a Tommena - oba jsou mi svým způsobem sympatičtí. Davos je ve skupině největší klaďas a Roose záporák, takže tam je to jasné.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    28. hlasování

Jeyne Westerling 0 (24)
    Davos +1 (63)
    Roose Bolton -1 (14)
    Tommen Baratheon +2 (35)
  • 29. hlasování

Jeyne Westerling 0 (24)
    Davos +2 (65)
    Roose Bolton -1 (13)
    Tommen Baratheon +1 (36)
  • 30. Bodovanie

Jeyne Westerling 0 (24)
    Davos +1 (66)
    Roose Bolton +2 (15)
    Tommen Baratheon -1 (35)
  • @sederik Celkem věřím, že se do ní moh zamilovat takovým tím zbrklým způsobem šestnáctiletýho kluka (to víte, sestřičkovský syndrom), ale rozhodně by si jí jenom kvůli tomu nebral. Tím má moje sympatie spíš než seriálový Robb, který je ve druhé sérii vyjma prvního dílu takřka výhradně proto, aby říkal "nikdo se nebude stavět mezi mě a mojí úžasnou love story". Na můj ne úplně pozitivní názor na Jeyne ale moje znechucení Talisou nemá vliv.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
  • @svoa00 Ono se seriálem v tomhle směru radši nesrovnávat, tuhle linku pěkně zeslonili, já se snažím radši úplně vytěsnit, že vůbec nějaká Talisa existuje. Ale to už se tu řešilo x-krát...
  • 31. hlasování

Jeyne Westerling 0 (24)
    Davos +2 (68)
    Roose Bolton -1 (14)
    Tommen Baratheon +1 (36)
  • upraveno 21. listopadu 2012
    32. Bodovanie

Jeyne Westerling 0 (24)
    Davos +1 (69)
    Roose Bolton -1 (13)
    Tommen Baratheon +2 (38)
  • Stav po:
    32. Bodování

Jeyne Westerling (24)
    Davos (69)
    Roose Bolton (13)
    Tommen Baratheon (38)
  • @Chmur Flanker nemeri vubec, on nehlasuje, hoci toho lituje - tomu se rika schizma mysli :twisted:
    @Hildegarda Lituji v jediném případě, ale je to dáno spíš tím, že mám asi na hodnocení člověka trochu jiná měřítka než jiní - např. dobrotu, nezáludnost, čestnost, schopnost empatie, oproti tomu být hustodémonskykrutopřísnej nakopávač kdekoho do kdečeho. :)
  • @flanker.27 Ja s tebou suhlasim, len nechapem, preco ked lutujes, nehlasujes :)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    33. Bodování

Jeyne Westerling +1 (25)
    Davos +2 (71)
    Roose Bolton -1 (12)
    Tommen Baratheon 0 (38)
  • @flanker.27
    V tom případě se omlouvám, domníval jsem se, že u swoa je nuda a postup spojená nádoba. Ale vždyť to co jsem psal platí i o té nudě. Sansa a další asi ostatním nudné nepřišly. Minimálně vzbudily emoce a případně postoupily, aniž by někoho vykuchaly nebo porodily stín.
  • @MissUtahraptor omlouvám se, zkopírovala jsem si starý stav bodíků (opravdu umím počítat :-) dík, že jsi to opravila za mne.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.