Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize
1959698100101394

Komentáře

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
  • Náhodou, v žánru komedie je Twilight super :-) Skvěle jsem se u toho zasmála a to se mi u každé komedie nestává... :-)
    Já mám problém s tím, že příběh 3 filmů (teada myslím, že jsem viděla 3) mohu shrnout ve dvou větách. Ty věty jsou sice velmi rozvité a dost komplikované, ale stejně je to dost málo.
  • A já mám trochu problém s tím, že od druhého dílu už se tam skoro nevyskytují dialogy :-D Ale přesto, jako komedie super - už se těším na poslední díl :twisted:
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Nemůžu se dočkat posledního dílu. Bude to sice hrozné, ale stejně se nemůžu dočkat :o))
  • Zatím mě nejvíc pobavil třetí díl, ta žádost o ruku byla naprosto geniální :-D Celé kino řvalo smíchy, takže asi všichni šli do kina evidentně za stejným účelem jako my s kámoškou :-)
  • Přesně, stačí vidět plakát a už mne přepadne záchvat smíchu. =D
    Jo, my takhle s partou byli na druhém dílu. Největší záchvaty smíchu jsme měli vždycky, když si Jacob svlékal tričko. Stejně tak reagovala další parta v řadě za námi (seděli jsme v předposlední). Jen několik mladých slečinek o dvě řady níž to neslo dost nelibě :o))
  • Tak tento druh slečen jsme tam právě vůbec neměli... Asi to bylo speciální představení pro normální lidi :-D Jsem zvědavá jestli dokážou trumfnout předešlé díly a bude to ještě "lepší" :-)
  • upraveno 12. listopadu 2012
    Já viděla v kině jenom tu dvojku (Zbytek hezky doma s kouzelným tlačítkem "pause", takže se to dalo dávkovat. :D). Vzala mě na to kamarádka, co měla lístky zadara, tak mi aspoň nemuselo být líto peněz. Zrovna jsem měla čerstvě přečtené knížky, takže jsem pro změnu rušila neustálými výkřiky "Takhle to nebylo"/"Takhle nemá vypadat"/"To nejsou vlci, vždyť vypadají jak z Černobylu!"/"To nejsou vlci, vždyť se pohybujou jako kočky!"... =D
    Já viděla v kině všechny díly kromě prvního.
    Ty bláho, já snad půjdu na poslední díl do kina, abych se necítila méněcenná :D
  • @Krisa Běž a užij si tu sounáležitost se smějícími se lidmi ;-)
    @Michelle To se ale budu muset nejdřív podívat na 4. díl. Mám ho v počítači už dlouho, ale zatím jsem neměla tu potřebnou sebemrskačskou náladu...
  • @Krisa Myslím, že na čtvrtém jsem našla dokonce nějaké filmařské klady. Jen si nepamatuji jaké... :D
  • upraveno 12. listopadu 2012
    Asi to napravím, ale ne dnes - Taylor Lautner mi přináší fyzické utrpení a já dnes po letech objevila, že zase (stále?) vyrábí Monster Munch a sežrala jsem celý pytlík a moc toho teď lituju :)
    upraveno 12. listopadu 2012
  • Dům Cullenových je úplně úžasný...
    Kriso, úplně jsi mě navnadila na to, jít na poslední díl do kina :-D
  • Mě ten barák naopak strašlivě vytáčel, protože "Takhle to v knížce nevypadá!!!". Nehledě na to, že architektura "sklo-okna-sklo" mě vůbec nebere... :(
    @MissUtahraptor : Mně se zase tenhle styl líbí a jednou bych chtěla takový byt. Dům už je moc, to bych nechtěla opečovávat :o)

@Michelle : Četba připomínala spíš mučení. Brala jsem to jako svého druhu pokání :o))
  • @Nevada Peří?! To jako, že Edward konečně přišel na to, že je Bella slepice?
  • @Dreamer Přesně tak to bylo! :-D
    @Nevada Pořád lepší než Kříž u potoka :-)
    upraveno 12. listopadu 2012
    @Dreamer : To fakt nechceš vědět... ;o)
  • @Nevada Dobře, svítící upíři a Lautnerova lesklá(slizká) hruď mi prozatím stačí :)
  • @Krisa Ničeho se neboj, tenhle je snesitelnější než ten v Krtkovi :-D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 13. listopadu 2012
  • @flanker.27 Ten věk nesedí, zbytek jo :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.