Z recenze Fr. Fuky na film Návrat do Silent Hill: "Hlavní hrdinka je velmi nesympatická a hlavní hrdina (Kit H. - pozn. brbr) vypadá jako někdo, kdo byl příliš gay pro Twilight, takže musí hrát zde." :-D
Když jsem dnes dorazil domů, zhlédl jsem cca poslední půlhodinu Pilířů Země a dost se mi to líbilo. Znáte to tu někdo, stojí to celé za skouknutí, eventuálně za přečtení předlohy?
Ben Nevis: To ho neznáš moc dobře, jestli myslíš, že vysoké hodnocení dává jenom akčňákům. Já se třeba s Fukou v hodnocení filmů docela shodnu, i když bych někdy kritizovala něco jiného nebo použila jiné argumenty, ale procenta bych dala stejná. A co se týče Ženy v černém, tak nevím, co na té stokrát ohrané zápletce měl vidět :D
@svoa00 Sirotčinci, kde je rovněž stokrát ohraná duchařina, dal 80%. Pokoj Pokoj 1408 - 80%. Akorát ani v jednom nehrál Radcliffe nebo někdo z blockbusterů pro mládež. :-D
Recenze moc nečtu, a když tak od Fuky, protože si nehraje na intelektuála. Hlavně je s ním sranda, protože často vyvede něco proti obecnému vkusu. :-) Ale když chci vědět, jestli je film dobrý, podívám se na ČSFD, protože většina se nemůže splést.
Komentáře
@Montezuma3
Wow úžasné!
Recenze moc nečtu, a když tak od Fuky, protože si nehraje na intelektuála. Hlavně je s ním sranda, protože často vyvede něco proti obecnému vkusu. :-) Ale když chci vědět, jestli je film dobrý, podívám se na ČSFD, protože většina se nemůže splést.
Chápu, že se někomu může zdát KH jako holčička, ale srovnávat ho s Twilightem je sakra moc!!!