Lancel si u mě docela šplhl při obraně Králova přístaviště. I když to pak zase potento když se dal k těm náboženským fanatikům. Ale v konkurenci se starým medvěděm a prvním šermířem stejně nemá nejmenší šanci, takže je to vlastně fuk.
Catelyn mám ráda a považuju ji za možná nejrealističtější ženskou postavu v Písni. Fňuká, když něco bolí, a emoce jí občas zatemňují zdravý úsudek - skoro jako opravdová ženská :) Robert Arryn je rozmazlené dítě, ale pořád tajně doufám, že ságu přežije, však je to vlastně outsider a ty má Martin rád. Euron - člověk by si myslel, že má z krku postavu, které by nejradši do tváře chrstnul sklenici vody, a ona je tu další :D Hizdahr - slaboch, ale oceňuju jeho přínos do dějové linky Daenerys.
Musim rozdělit všechny body? hlasovat tu má pro mě smysl jen pro Catelyn. Za její přínos krvavému ději zaslouží 2 body, ale chcípáček a 2 nezajímaví slizouni jsou mi fuk a nezasloužej ani plusy, ani mínusy.
4. bodování Catelyn +1 (27) Robert Arryn +2 (24) Euron -1 (16) Hizdahr 0 (21)
Catelyn - nemám ji ráda, ale tahle skupina ji nahrává Robert - přiznávám, že je mi ho líto. Nebýt Lysy, byl by to normání kluk, snad se ho podaří Alayne trochu "zocelit" a pevně doufám, že přežije Malíčkovy plány Euron - všichni čtyři bratři Greyjoyovi mi jsou značně nesympatičtí Hizdahr - trochu se mi plete z Reznakem (to ty jména), ale Hizdahr na mne nepůsobil zase jako úplný záporák nebo slaboch
Catelyn +2 (29) Robert Arryn +1 (25) Euron -1 (15) Hizdahr 0 (21)
Cat - není mojí oblíbenou postavu, ale oceňuji její kvality, i ve větší konkurenci bych jí nějaký bod dala Robert - v jiné sestavě by to bylo na nulu... Euron - psychouš Hizdahr - slizký had
Catelyn +2 (31) Robert Arryn +1 (26) Euron -1 (14) Hizdahr 0 (21)
Achjo, to je teda skupina. :) Chmur to opět vystihl. Catelyn je tu jasná favoritka, normálně bych jí ale dala asi jen jeden bod, není mi úplně sympatická (což neznamená, že jí nenávidím nebo nechápu, jen mi prostě nesedí její povaha). Robert dostane jeden ze soucitu, a zbylí dva... škoda mluvit. :) Euron se mi v tuhle chvíli jeví o dost horší než Hizdahr (znásilňuje, plení, prudí, a ještě z toho má potěšení), proto mínus.
Catelyn +2 (33) Robert Arryn +1 (27) Euron -1 (13) Hizdahr 0 (21)
Cat - mám ji ráda, přijde mi jako velmi tragická postava. Všichni jí umřeli a ona... no, však víme... Robert - je to spratek, ale raději dám jedničku jemu, než těm dvěma dole.. Euron - blbeček, nebaví mě. Ostatně jako většina Greyjoyů (čest výjimkám - Theon a Aša) Hizdahr - je divný a nemám ho ráda.
Komentáře
Jeor Mormont +2 (76)
Syrio Forel +1 (62)
Lancel Lannister -1 (12)
Lancel si u mě docela šplhl při obraně Králova přístaviště. I když to pak zase potento když se dal k těm náboženským fanatikům. Ale v konkurenci se starým medvěděm a prvním šermířem stejně nemá nejmenší šanci, takže je to vlastně fuk.
Jeor Mormont +2 (78)
Syrio Forel +1 (63)
Lancel Lannister -1 (11)
Jeor Mormont +1 (79)
Syrio Forel -1 (62)
Lancel Lannister +2 (13)
Syrio Forel +2 (66)
Lancel Lannister -1 (11)
Syrio Forel +2 (68)
Lancel Lannister -1 (10)
Syrio Forel +2 (70)
Lancel Lannister -1 (9)
Syrio Forel +2 (72)
Lancel Lannister -1 (8)
Syrio Forel +2 (74)
Lancel Lannister -1 (7)
Syrio Forel +2 (76)
Lancel Lannister -1 (6)
Syrio Forel +2 (78)
Lancel Lannister -1 (5)
Syrio +2 (80)
Lancel -1 (4)
JE ROZHODNUTO
Catelyn +2 (24)
Robert Arryn +1 (22)
Euron -1 (18)
Hizdahr 0 (20)
souhlas ve všech bodech
Catelyn +2 (26)
Robert Arryn 0 (22)
Euron -1 (17)
Hizdahr +1 (21)
Catelyn +1 (27)
Robert Arryn +2 (24)
Euron -1 (16)
Hizdahr 0 (21)
Catelyn - nemám ji ráda, ale tahle skupina ji nahrává
Robert - přiznávám, že je mi ho líto. Nebýt Lysy, byl by to normání kluk, snad se ho podaří Alayne trochu "zocelit" a pevně doufám, že přežije Malíčkovy plány
Euron - všichni čtyři bratři Greyjoyovi mi jsou značně nesympatičtí
Hizdahr - trochu se mi plete z Reznakem (to ty jména), ale Hizdahr na mne nepůsobil zase jako úplný záporák nebo slaboch
Catelyn +2 (29)
Robert Arryn +1 (25)
Euron -1 (15)
Hizdahr 0 (21)
Cat - není mojí oblíbenou postavu, ale oceňuji její kvality, i ve větší konkurenci bych jí nějaký bod dala
Robert - v jiné sestavě by to bylo na nulu...
Euron - psychouš
Hizdahr - slizký had
Catelyn +2 (31)
Robert Arryn +1 (26)
Euron -1 (14)
Hizdahr 0 (21)
Achjo, to je teda skupina. :) Chmur to opět vystihl.
Catelyn je tu jasná favoritka, normálně bych jí ale dala asi jen jeden bod, není mi úplně sympatická (což neznamená, že jí nenávidím nebo nechápu, jen mi prostě nesedí její povaha). Robert dostane jeden ze soucitu, a zbylí dva... škoda mluvit. :) Euron se mi v tuhle chvíli jeví o dost horší než Hizdahr (znásilňuje, plení, prudí, a ještě z toho má potěšení), proto mínus.
Catelyn +2 (33)
Robert Arryn +1 (27)
Euron -1 (13)
Hizdahr 0 (21)
Cat - mám ji ráda, přijde mi jako velmi tragická postava. Všichni jí umřeli a ona... no, však víme...
Robert - je to spratek, ale raději dám jedničku jemu, než těm dvěma dole..
Euron - blbeček, nebaví mě. Ostatně jako většina Greyjoyů (čest výjimkám - Theon a Aša)
Hizdahr - je divný a nemám ho ráda.