Partička je boží! Ale v tom se asi budu s většinou fóra lišit v názoru, protože jak jsem vypozorovala, tak jí tady stejně jako Comeback (kterej taky můžu a považuju ho za naprosto úžasnej českej výtvor) :D Nebijte měěě!!!
Co se teda tobe tak libi za humor co ? :) Osobně myslim že jsou na dost dobre urovni, slovenskou dohnali, někdy i předhání a na našich kanalech ted nemaj v zabavnejch pořadech velkou konkurenci.
Mně se partička docela líbí...zasměju se občas a to je vlastně fajn...Comeback nebo dokonce Helena je úplně jiná liga...Ono to je i jiný hřiště a sport:-)
Eine hipster bande :D Osobně miluju Monty Pythony, Cimrmany, ale ti kopou jinou ligu, tohle je prostě pořad pro masy aby se zasmál jak dělník tak profesor. Nevím co by měli dávat, teď si každej vybere, dřív tam byli větší hovadiny jako natočto, zlatíčka etc. Btw. neodpověděl jsi mi co máš rád za humor :)
@Blackfish ok, tak než bych zapnul televizi a kouknul na Partičku tak si radši pustim hromadu mp3 s Werichem a Horníčkem, Šimkem a Grosmanem, Menšíkem, Donutilem, Holzmanem nebo si pustim serial - Každý den si k jídlu pouštim Jistě pane ministře a jiste pane premiére, a podobné britcomy.
Mimochodem, co se té Ygritte, co má krásné vlasy týče, tak jsem nejdřív myslela, že je to..., ale ne to sem nemůžu napsat, co kdyby si to přečetl Malíček :)
Komentáře
Dúfam, že to tu ešte nebolo.
Tohle? ;) :D