Chmur: A tak mi tedy pověz jaký je věkový rozdíl mez tebou/headem a Dany/Sansou? 15-20let? A kolik by bylo mezi mnou a Aryou? 6 let u knižní verze, 3 roky u seriálové. Na tom mi nepřipadá nic nenormálního když si vezmeš u kolika párů je věkový rozdíl 10let a více.
Hildegarda ti odpověděla za mě. Ale neber to tak vážně, chtěl jsem tě jen popíchnout. Já jsem stejně starej jako Dany, to nevíš?:-) , ale Heada dělí od Sansy asi tak třiatřicet let. Je to takovej Honza Nedvěd:-)
Hmm tak to jsi potom kouzelník. Vím že dříve se pedagogika studovala jen na střední ale že bys dnes učil v 18ti? Prosím prosím, strejdo Copperfielde, prozraď nám jak si to udělal? ;-) A hlavně u mě to samozřejmě není o nějaké fyzické přitažlivosti, to si tu snad ani nikdo nemyslel nebo ano (kniha, ne seriál)? Prostě je strašně sympatická a mít takovou sestru doma tak jsem úplně happy. A ano myslím si že ani po Tanci z ní neni stroj na zabijení lidí, protože jak všichni víme tak Jehly se nezbavila takže je to pořád ta samá "tomboy" holka co vždycky jen si prostě prošla věcma ze ktyrých by se většina lidí neoklepala.
Komentáře
Já jsem stejně starej jako Dany, to nevíš?:-) , ale Heada dělí od Sansy asi tak třiatřicet let. Je to takovej Honza Nedvěd:-)
A hlavně u mě to samozřejmě není o nějaké fyzické přitažlivosti, to si tu snad ani nikdo nemyslel nebo ano (kniha, ne seriál)? Prostě je strašně sympatická a mít takovou sestru doma tak jsem úplně happy. A ano myslím si že ani po Tanci z ní neni stroj na zabijení lidí, protože jak všichni víme tak Jehly se nezbavila takže je to pořád ta samá "tomboy" holka co vždycky jen si prostě prošla věcma ze ktyrých by se většina lidí neoklepala.
Naprosto zabijacke :D