Odkazy , obrázky...

upraveno 14. dubna 2019 v Rozličný pokec
1110111113115116368

Komentáře

• Ten suchánkův text ala svahilska nemcina tomu dava obrat :D alle tanzen auf dem tyč, bist dem tyč zusammen pryč , ha ha ha haha :D
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    No nevim, porad Particku povazuju za prisernej odpad :-)
  • Thorar: Tak to jsme dva.
  • Partička je boží! Ale v tom se asi budu s většinou fóra lišit v názoru, protože jak jsem vypozorovala, tak jí tady stejně jako Comeback (kterej taky můžu a považuju ho za naprosto úžasnej českej výtvor) :D Nebijte měěě!!!
    Partička, Comeback, přidej ještě Helenu a ublinknu si :-D
  • upraveno 6. listopadu 2012
    Co se teda tobe tak libi za humor co ? :) Osobně myslim že jsou na dost dobre urovni, slovenskou dohnali, někdy i předhání a na našich kanalech ted nemaj v zabavnejch pořadech velkou konkurenci.
  • Helenu neznám :D
    Mně se partička docela líbí...zasměju se občas a to je vlastně fajn...Comeback nebo dokonce Helena je úplně jiná liga...Ono to je i jiný hřiště a sport:-)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Mně to prostě nepřijde vtipné. Partičku mám v jednom šuplíku s Izerem - radši měli přestat před 10 lety.
  • Ještě tak Zdeněk Izer na Pětce co teď má z toho se klube dobrej pořad i když to co měl na jedničce to už to nikdy nebude.
    @Blackfish to že nemaj konkurenci je smutné, vlastně hodně smutné :-)
    Eine hipster bande :D Osobně miluju Monty Pythony, Cimrmany, ale ti kopou jinou ligu, tohle je prostě pořad pro masy aby se zasmál jak dělník tak profesor. Nevím co by měli dávat, teď si každej vybere, dřív tam byli větší hovadiny jako natočto, zlatíčka etc. Btw. neodpověděl jsi mi co máš rád za humor :)
    Tak Izera zase nemusím, stejně jako Krampola a podobný hovadiny se stokrát ohranejma vtipama...., zato Cimrmana můžu :D
    Seriálovou Ygritte už mi nikdo nevezme :-P
  • Ten posledný je krásny
    @Blackfish ok, tak než bych zapnul televizi a kouknul na Partičku tak si radši pustim hromadu mp3 s Werichem a Horníčkem, Šimkem a Grosmanem, Menšíkem, Donutilem, Holzmanem nebo si pustim serial - Každý den si k jídlu pouštim Jistě pane ministře a jiste pane premiére, a podobné britcomy.
  • @Dreamer Ty máš Ygritte asi hodně ráda, co? =D
  • Chápu, že někomu se Partička nelíbí, není to jeho styl :) Jen jsem řekla, že mně se líbí. Tečka. Každému jeho jest.
  • No a mě zas nebaví Cimrmani a Monty Pythoni....
  • Mimochodem, co se té Ygritte, co má krásné vlasy týče, tak jsem nejdřív myslela, že je to..., ale ne to sem nemůžu napsat, co kdyby si to přečetl Malíček :)
  • No, mě se nejvíce líbí seriálová představitelka Ygritte - celkem přesně jí vybrali.
  • Seriálová Y je nejlepší a mnohem hezčí než jí popisuje kniha díky Bohu. A na Cimrmana nic nemá =P

• Dúfam, že to tu ešte nebolo.
  • upraveno 8. listopadu 2012
    Super!
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 8. listopadu 2012
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Jo tyhle videa už jsem tu kdysi nahazoval. :-) Do třetice už vám chybí jen jedno video, schválně jestli přijdete na to které.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.