Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize
19293959798394

Komentáře

• @Thorar :-) (ale když tak manžel)

@Krisa Obraz a zvuk mi stačí, co mám doma, atmosféra bývá v kině horší - bordel, mobily, děcka...
    Ale Hobit mě tam vytáhne, jinak o ničem nevím. :-)
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    @BenNevis aha :-) Ok, tak manžel :-)

@Nevada nebo dokonce každý zvlášť s někým jiným :-)
  • Prvni Rande v kine si neviem predstavit. Ja sa vtedy snazim divat a posluchat nieco uplne ine :)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 31. října 2012
  • Flanker: Co není, ještě může být, i kdy holt už s někým jiným než s Eliškou. Chin up, Bryan ;)
    Jo, tu a tam s kamarádem. Ale jak by řekl kryton, nemá ty správné duc partie :)
  • Flanker: To Ugla nerad uslyší... :D (OK, vůbec netuším, jestli má rád filmy)
    Teď mluvím o druhém kamarádovi, pro odlišení mu říkejme Zeloran (on i Ugla se totiž jmenujou Petr :) )
    Ugla byl v kině naposledy tusím na Návratu krále :)
  • tak o 3D predsa nebola reč. aj keď v Avatarovi je ok. v zásade si myslím, že na 90% 3D ubližuje filmu a pevne verím, že táto móda zhorí.
    BTW do kina jsem ochoten jít s ledackým i mimo rámec rande :)
  • Prostě mám pocit, že do kina víc chodí páry, co spolu nežijí. Pokud nemají filmy jako koníčka.
    Na škole jsem chodila do kina celkem často, ale s manželem už to něco postrádá. :-)

Já už se rozmýšlím, jestli ten film za nějakých 170 Kč stojí a většinou usoudím, že ho tak nutně vidět nemusím. :-)
    Poslední dobou je toho opravdu málo, co mě dop kina vytáhlo, ale v páru jsme viděli i dost těch filmů, které jsme nutně vidět nemuseli. Právě proto, že jsme si mohli užít právě to samotné chození (tak i tak) :)
  • upraveno 1. listopadu 2012
  • @Chmur Na tom divadle něco bude, taky mě víc láká. Akorát to chce víc přípravy než do kina, protože divadelní přestavení nejsou vždycky volná.

Hobit má být 3D? A dabovaný bude určitě, co?
  • Do divadla se musíš trochu slušně voháknout. :-)
  • V neděli jsem viděla Rocky Horror Picture Show - od té doby jsem si to pustila tak 5x. Po Fontáně jednoznačně nejlepší film ever (IMHO)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Tim Curry má boží korzety : )
  • v kine som bola naposledy na Avatara, v divadle tusim naposledy na Shakespearovskych slavnostiach na hrade, ale to v polke zacalo prsat, takze sa to cele rozpustilo, ale vstupne nevratili...
  • Já byl taky naposled na Avatarovi (to není náhoda:-) a v divadle na Bílé nemoci.....
  • Já byl v divadle naposled na Zahrej to znovu, Same.
    Já byla v divadle naposledy na Noci oživlých mrtvol a bylo to boží :)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Copak? Nenechali vás spát a pořád vás budili nějakým děním na jevišti?
  • Noc oživlých mrtvol? Co to je?:-))) To je nějaký studentský představení, kde jsou všichni zhulený, ne?
    Ne, to je představení hradeckého Klicperova divadla a jeho režiséra Davida Drábka. Celý název zní "Noc oživlých mrtvol v televizní country-show Beverlyho Rodrigueze". A váleli jsme se smíchy od začátku až do konce :)
    http://www.klicperovodivadlo.cz/Noc_ozivlych_mrtvol.htm
  • Věřím...
    Ještě furt to hrajou, takže jestli budete mít někdy cestu kolem HK a budete chtít vidět "dekadentní kabaret s přídechem zombie masakru", tak neváhejte :)
  • No do HK bohužel či bohudík (nevím, moc to město neznám) nejezdím, zato jezdím často přes Hradec. Ale třebas udělaj nějakej zájezd. Určitě bych tomu dal šanci. Mám rád vtipný divadelní hry. Rozhodně radši než ty tragický, jenže v LBC je moc nedávaj.
    Chození do divadla se s chozením do kina nijak nevylučuje, měli jsme rádi oboje. Nejvíc jsme chodili do Vinohradského a k Hasičům. Akorát do divadla už tuplem není ono jít sám...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.