Star Wars: Síla se probouzí !!POZOR SPOILERY!!

upraveno 21. prosince 2015 v Film a televize
Deset let poté, co se Sithové pomstili se znovu probudila Síla a vzhledem k tomu, že tu máme spoustu fanoušků slavné vesmírné série, rozhodl jsem se založit nový topic, pro ty, kdo už novou epizodu viděli. Nemusím snad zdůrazňovat (opakování matka moudrosti), že tady budou i spoilery z posledního dílu!!!!

Je potvrzeno obsazení Benicia del Tora (držitel Oscara za roli v Traffica: Nadvláda Gangů a sběratel v Marvel Universu) v zatím nespecifikované, ale pravděpodobně záporácké roli :D. Osmičku bude režírovat Rian Johnson režisér filmu Looper.

Tak, co jak se Vám nová epizoda líbila a co očekáváte od nových dílů?
14344464849109

Komentáře

  • AvivAviv
    upraveno 16. ledna 2018
    image
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    image
    =D
  • Dobré.
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    image
  • A ten jej neveriaci výraz... :D
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    image
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @svoa00 tak samozřejmě, poslouchat rozlícené sklaní fanoušky je zábava obzvlášť když se vymlouvají na SJW jejichž zkratku neumí ani správně napsat, nicméně tady je hlavní chyba v tom, že to Lucas nikdy neměl prodávat Disneymu. Na druhou stranu, když už koupili značku kterou chtějí takhle vydojit, tak by mohli aspoň předstírat, že je to zajímá. TLA má na cílovém trhu zisky silně pod očekáváním, EA jim k reputaci taky nepomohlo (Disney dokonce uvažuje o kompletním odebráním licence pro EA) a o značku není ani zdaleka takový zájem jak u Disneyho očekávali. Jasně, chtěji z toho vytáhnout prachy, ale pokud to budou dělat bez udržování té značky na nějaké aspoň trochu standardní kvalitě, tak zájem o SW značku prostě relativně rychle opadne. Pokud jde o nového Thora... no, na Helu se dá koukat klidně pořád dokola :oops: (takhle si představuji správnou strong female character a nejspíš bych byl první kdo by nadšeně dezertoval na její stranu)
  • upraveno 17. ledna 2018
    @Everett_Young Tak já vůbec nezpochybňuju, že Disney by se o značku měl a mohl starat líp, ale nesouhlasím, že ji Lucas vůbec neměl prodávat. Věděl dobře, proč to dělá, pro něj samotného to taky byla dojná kráva a byl kreativně vyčerpaný. Mě vůbec nevadí kritika, bůhví že TFA ani Last Jedi nejsou žádné dokonalé filmy, ale zaráží mě ten vitriol, vyčítání aspektů, které ve Hvězdných válkách byly vždycky (byť, jak poznamenal Tyrion, to novou trilogii stejně neomlouvá, že v tom drží tradici) nebo emotivní vztekání na základě toho, že JÁ jsem měla jinou představu a moje EGO. Co se týče výdělku, tak je to snad nějaké nové internetové meme. TFA vydělalo dvě miliardy, Last Jedi po měsíci 1,3 miliardy a konečný zisk se odhadoval na nějakých 1,5 miliardy. V Disney nikdo nečekal, že Last Jedi první díl v ziscích dožene nebo překoná, to je u druhých dílů trilogie něco naprosto výjimečného, tradičně spíš vydělávají nejmíň ze tří filmů. Tohle Disney ví líp než bulvární novináři nebo amatérští studenti filmových studií. A především nás to jako diváky vůbec nemusí zajímat :D Celkově čekám, že to bude podobné jako u prequelové trilogie. Po mohutném hejtování a uzavření trilogie se lidi uklidní. BTW Co je ta standardní kvalita? Já bych byla nejradši, aby už konečně uzavřeli skywalkerovskou ságu a odkaz Impéria a byli inovativnější.
  • Lidi, tak si vyberte :D

    image

    Ještě k jednomu ze dvou párování s Rey, které je možné - a je to nádherně pitomý.

    image

    Skoro si přeju, aby Rey všem na vztek zůstala sama - právě proto, že chce rodinu :twisted:
  • Dohadzovač Poe je naj! :D
    A taktiež je super, že "Ironic" hovorí práve Palpatine.
  • Keď už sme pri tom pairingovom provokovaní...

    image
  • @Aviv Dostali jsme se do temných míst... :D

    Jinak Finnrey je nezajímavé párování, protože je bezpečné a vhodné. Reylo nevhodné je a proto mnohem zábavnější - ta představa, jak by jejich fungování mělo vypadat, kdyby tu nabídku přijala, je taková tragikomická :D Jako správná moderní žena si představovala, že se kvůli ní změní, a byla překvapená, že to tak nefunguje (vážně, když to neudělal kvůli Hanovi, tak k tomu neměl důvod teď).
  • AvivAviv
    upraveno 17. ledna 2018
    Jsou i temnější... :twisted:
    Co já vím... Pre Hana vs pre Rey je to také všelijaké. Han je mu otec, ale blízki si neboli. Rey je úplne v inej pozícii. Rozhodujúce by bolo, keby si dupla Leia a tvárou v tvár synovi by začala s presviedčaním. Je to rodičovská figúra a aj ju má rád a zabiť ju nebol schopný. A keby si dupli všetci traja naraz!
  • AvivAviv
    upraveno 17. ledna 2018
    Názov deviatej epizódy odhalený!

    image
  • https://www.inverse.com/article/39515-star-wars-the-last-jedi-darth-revan-canon-crusaders-kyber-crystal

    Zajímavé.. Je tedy Revan v kánonu, je to easteregg nebo zase fans slyší trávu růst..? Typuju to na easteregg a už víc se o tom stejně nedozvíme :)
  • sfik napsal(a):

    https://www.inverse.com/article/39515-star-wars-the-last-jedi-darth-revan-canon-crusaders-kyber-crystal

    Zajímavé.. Je tedy Revan v kánonu, je to easteregg nebo zase fans slyší trávu růst..? Typuju to na easteregg a už víc se o tom stejně nedozvíme :)

    Nie som si istá tým "almost identical" ale easteregg by to bol krásny.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.