Star Wars: Síla se probouzí !!POZOR SPOILERY!!

upraveno 21. prosince 2015 v Film a televize
13334363839109

Komentáře

• Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    Tak ono se stačí podívat na kariéry Christensena a Hamilla po jejich angažmá v Star Wars, ani jeden z nich už pak díru do světa neudělal, Christensen z jedný s*ačky do ještě větší s*ačky no a Hamill nakonec herecky dozrál, však je to taky legendární dabér Jokera :). To jsou fakte, mne Christensen nevadil vůbec, odehrál co odehrát měl, ale co si budeme nalhávat, kdyby to tenkrát ten DiCaprio vzal, vypadala by prequel trilogie dost jinak. Navíc DicaPrio mi na malého Anakina z jedničky svým zjevem navazoval mnohem líp. Ale faktem je, vzhledem k tomu, že epizodu III už mám s Haydenem tak zažitou, že už si nikoho jiného představit nedokážu (i když Leo by byl prostě Leo :D)
  • Haydena a Adama porovnávat nejde, no. Já jen chtěla říct, že až také drevo nebol.
  • upraveno 8. ledna 2018
    @Aviv to dělají ty vlasy a černý hadry, co měl v Ep. III. Rozhovory o písku a další emocionální herecké výbuchy mě ale budou strašit ještě nějakou dobu.
  • @Tyrion Lannister Coco co to čtu? Leo měl hrát ve Star Wars? 8-O
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    upraveno 8. ledna 2018
    @undefined Jo mladýho Anakina, všimni si, že mnohem víc seděl se svými blonďatými vlasy na Lloyda, ale dal Lucasovi košem, tak z toho sešlo Najeď na 6:22
  • Anakin Leo? Jdu brečet do kouta, taková škoda...
  • Tak rozhodně by to prequely pozvedlo, kdyby to Leo tehdy přijal. Když si představím, jak by si užíval Epizodu III, jak by prodal ty pocity zklamání a tak... ach jo :(
  • Koho by ste ešte preobsadili?
  • Daisy má jediné štěstí, že hraje feministickou roli, takže její výkon je skryt za touhle agitkou.
  • AvivAviv
    upraveno 8. ledna 2018
    Daisy má fajn výkon.
  • Zajímavá teorie, dáva zmysel. Otázkou ovšem je, jestli kromě toho, že se snaží hrát potláčení emocí taky hrá to potláčení dobře.
  • @Aviv To už je na každým, jak jeho výkon posoudí, já jeho výkon hlavně v EPIII kvituji a považuji ho za výborného Anakina. Ono je strašně jednoduché být ve stádu a papouškovat, co ti řeknou kritici :)
  • @Kalam Mekhar Tak jasně, většinový názor, co se neshoduje s tvým, to jsou všechno ovce, chápu =D
  • @svoa00 přesně jsi to odhladla, nechceš jít na večeři?
  • upraveno 8. ledna 2018
    @Kalam Mekhar Žíš, něco mi říká, že ty vždycky jíš sám. Já jenom, že už tři týdny nemáš nic lepšího na práci než tady a na csfd (a asi i jinde) pořád kopat kolem sebe a rantovat na něco, čím pohrdáš. Asi je to něco v hlavě. Asi. :roll:
  • @svoa00 Na edně taky :D
  • @svoa00 docela bych někdy rád sám pojedl, docela mi chybí dny mladého,atraktivního single mládence.
  • @sfik a nikde žádná reakce a poplácávání po ramínku? :-D
  • upraveno 9. ledna 2018
  • upraveno 9. ledna 2018
    Rey je vyčítán asi hlavně ten první souboj s Kylem, ale myslím, že právě na něm je dobře vidět, jak kolísavá je výkonnost Kyla, který v tom litá jak na horské dráze. Jinak Rey očividně už nějaké bojové zkušenosti měla, a pak si ji ještě Kylo pustil do hlavy. Další věc, možná spoustě diváků chybí ten cca 15 minutový trénink s Obi Wanem a střílecí koulí a posléze asi deseti minutový výcvik, který Luke absolvoval před svým prvním střetnutím s Vaderem. Ano, Luke přišel o ruku, Rey možná mohla vyfasofat alespoň nějakou jizvu, ale. Vader je protivník na úplně jiné úrovni než Kylo a přesto se Luke celkem dlouho a úspěšně bránil i po tom rychlokurzu na té bažinné planetě, který měl do mnohaletého tréninku rytířů Jedi velice daleko, že by přirozený talent?

Další věc, jak se Luke farmářský synek vlastně stal geniálním pilotem, co dokáže řídit vše do čeho sedne? Žádné získávání řidičáku ani závodní kariéru jsme ve filmech nikdy neviděli. No jasně, asi geny po otci. :-P

Poslední poznámka, minulost Rey je ještě pořád celkem otevřená a prostor na vysvětlovačky ohledně získávání nějakého bojového tréninku tu stále jsou. A ohledně jejích rodičů bych mnohé teorie ještě neházela do koše, Kylo si klidně mohl vymýšlet.
  • Apropo, on sa s ňou prakticky hral, než ju zatlačil na okraj, kde to vyzeralo, že holka už nemá šanci, takže to už videl tak, že je po boji a môže poľaviť. On sa totiž snažil jej neublížiť, ale presvedčiť ju. Rey bola absolútne zúfalá a bojovala na život a na smrť, v tom podivnom okamihu, keď sa napojila na silu ho prekvapila, pripočítajme, že mal ešte čo robiť sám so sebou a bolo.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.