Tolkien
Tato diskuze byla vytvořena přesunutím komentářů z diskuze The World of Ice and Fire – Svět ledu a ohně - Ice & Fire.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Na seriál jsem zvědavá, určite bude vizuálně krásný, obsahu se taky trochu bojím, ale nechci to odsoudit předem.
Máte někdo? Jaká knížka je?
A dotaz na Nevadu: Nešlo by nějak zařídit, aby Argo odkoupilo od MF práva na dotisk / další vydání Atlasu Středozemě? ;)
Nicméně zkus jim klidně ten dotaz poslat mailem. Nejlépe mnohokrát a získat pro to víc lidí ;)
Idealizmus vedle logistiky a drsného boje a humoru, neboť stezka získaní kámenu, jež pálí nečisté a je třeba ho vyrvat obdobě Lucifera z koruny neboť to nepředvídatelným neuvěřitelným zpusobem pohne osudem celé země, to si žádá jistou ryzost srdce a pokusit se o povstání v horalské domovině, to chce cosi zemitějšího. Do toho krásná i nelítostná krajina. Strašně hezké momenty hlavního romantického páru. A výměny názoru s neutrálními lidmi, jež si chtějí žít své životy, a těmi na opačné straně barikády jež neslouží z čiré záště jako skřeti, i se svými, jež mají svou perspektivu ohledně priorit a pravdy a elfy, kteří přistupují k věcem taky po svém. Třenice lidského a elfského údělu. Třenice naděje a beznaděje. Coming-of-age pro mladého selského hocha, jež se do toho všeho připletl. Kapitoly, pro které jsem si pustila Gael v podání skotské gardy, také znám jako soundtrack k Poslednímu Mohykánovi. Zvířecí POV. Sugestivní elfské kouzlení. Stávka s trpasličím vládcem o to, kdo přepije toho druhého a získa obchodní výhodu. Přeprání Saurona v šachu. Oči zamlžené slzami.
https://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Fanfic/BeyondTheDawn
(Těch prvních 40 už je rozebraných. Zbytek příští rok.)
https://www.facebook.com/fantastikavargu/posts/pfbid0iBRF6s3tP9ftNJ1e3hrSpwbjvVHFgvRd1uKacUULy1dyUoVojGEHDwMSLWULAQnWl
Sama jsem moc zvědavá na knihu Hobit...