Odkud jste?
Docela by mě zajímalo jestli kolem sebe nemám nějaká další čtenáře? Odkud jste?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
http://g.cz/budvar-10-veci-ktere-venkovani-zavidi-prazakum/
Kytky? Snad rajčata a jahody, ne?
Jen k těm Českým drahám, nezapomeň, že při každé jízdě jsi ještě hodíš tak hodku čekání při zpoždění. Moje včerejší jízda místo normální hodky a půl trvala tři a půl a pak pro mě ještě musel sjet kámoš autem, abych se vůbec dostal domů :spike:
@Achileus Tak já plánuju, že se někdy podívám do Thajska a Karibiku, ale rozhodně to není na pořadu dne. V Evropě je spousta krásných míst a člověku stačí sedět hodinu a půl v letadle. A nic extra drahého to není, když člověku stačí Wizzair nebo kouká po akcích a vybere si slušný hostel (hej, aspoň si jeden pokecá s cizincema). Jenom letos už jsem takhle byla v Amsterdamu a chystám se ještě do Apulie a do vánočního Londýna. Příští rok už si linkuju karneval v Benátkách a Brusel/Bruggy. Nejsem zrovna Jakub Vágner, ale rozhodně lepší než jezdit do Chorvatska =D
V prípade Afriky by som sa skôr bál, žema tam upália katolíci z "rozvinutejších krajín". Ale keďže nie som albín, mám šancu.
@brbr Mám ho taky v hledáčku. Můžu se zeptat, za kolik letenky byly a s kým? Tipy na výlety v okolí?
Ja tento rok asi nic nedam :(. Okrem financii chyba aj nadsenie oblazovat spolucestujucich vreskotom...
@svoa00 Ja som tak v Amsterdame bola tiez. Stalo ma to nula eciek. Cestu autobusom (cely den :-@) som vyhrala, ubytovanie som si zadara nasla na couchsurfingu a jedlo nam poskytli hostitelia. Asi najvacsia polozka bola, ked sme boli vo voskovom muzeu a velke sklamanie z toho
Vzhledem k našim dvěma krakenům jsme se poflakovali po Lisabonu (kombinace památek a dětských hřišť) a pak jsme byli asi 120 km na sever (kláštěry Batalha a Alcobaca, Tomar - templářský hrad,...). Jinak vlakem jde prý za den v pohodě zvládnout výlet z Lisabonu do Sintry a na "konec světa". Ubytování jsme měli přes housetrip.com, z hotelů nebo hostelů by nás možná vyvedli. :-)
@Hildegarda Ani jsem netušila, jak moc to bude v pohodě. Bylo jim 9 měsíců a 2 a 3/4. Starší se choval v letadle vzorně (fasoval od letušek švýcarskou čokoládu), mladší byl kojen kdykoliv to vypadalo na vřískot (vtipná vsuvka: tatínek letěl omylem z Curychu do Lisabonu o 2 hodiny dřív a já jsem s nima musila sama. 2 a půl hodiny jsem se v tom letadle modlila, aby se mi nechtělo na záchod, protože jsem neměla komu strčit mimino.). Portuglaci mají děti fakt rádi, takže všichni na ně dělali ťuťuňu a krakeni zřejmě zdědili nějaké památkymilovné geny, protože zvládli dvouhodinové návštěvy barokních klášterů a podobné kratochvíle. Akorát třeba dneska už by to asi nedali. :-)
Na zurisskom letisku som bola kedysi pecena a varena, ale to bolo bez deciek, takze kutik som si ziaden nevsimla :). Ak sa podari, toto leto by sme dali tak max Lednice :). Starsej by mozno ani emerika nevadila, dnes sa so zaujmom pozerala, ako to vlastne ta krv tecie z jej zily do ampulky, je to flegmos, ale s 5 mesacnym dietatom....