@Tyrion Lannister rozhodně. Myslím, že qyburn dokonce marwyna zmiňoval (na 100% si to ale nepamatuju a možná se mi to plete s nějakou fanfikcí). A k předchozímu tématu: alianci víc lidí bych vítala s radostí (opakuju se, ale mám velký problém s tím, že miliony lidí proti "zlu" nic nezmůžou a vlastně už ani moc nezkoušejí ho porazit, protože přece čekáme na spasitele, vyvoleného, přislíbeného, který jediný to za nás vyřeší :wall: ).
@Tyrion Lannister Jako a jak na tom drakoj bude jezdit to ji tam přivážou? Pokud vím, tak měnič při spojení neovládá svoje tělo. Inak co zpětně dle wiki víme, tak bohužel žádná Targaryenská princezna se na sever neprovdala. U Starků tam je rodokmen hodně podrobný. Jediné princezny se vdávali za velariony, 2 za Baratheony navíc ten rod je sám od sebe odnož Targaryenů, jedna do Dorne a 1 za nějakého Plumma a potomek tohoto rodu mluvil s Daenerys a sama se divila, že draci se k němu mají a on sám, řekl že jeho prapraprababa byla sestra Baelora (ten co se tak modlil a zavřel svoje sestry do věže). Jo a u asi několika neznáme jejich osud a asi se ho ani nedozvíme :D, ale starkové se moc izolovali na sever i sňatky až Rickard se to snažil změnit no a všichni víme jak ta snaha dopadla
@Tyrion Lannister No, když jsem se nudil při přípravě na státnice, tak jsem koukal kde to jen šlo, ale wiki o tullyich nemá záznam jen, že Egg tam chtěl prvdat svoji dcera, která si ale tajně vzaa svého bratra a nešlo s tím nic dělat. Navíc tam jsou ty princezny počítám, že je někam asi provdali, ale nikde o tom není ani zmínka např. za koho nebo jestli zůstali svobodné... atd
Zajímalo by mě, podle čeho usuzujete, že AA musí být potomek Targaryena? Kromě toho, že si to myslel Rhaegar. Ideálně poskytnout nějaký odkaz, kde se o tom píše, protože já si to vůbec nevybavuju...
@suertuda Rhaegar si to myslel, pretože Lesná čarodejnica to predpovedala tuším Jaeharysovi, že z pokolenie jeho detí (Aerys Mad King a jeho žena) sa zrodí princ,ktorý bol prisľúbený
Komentáře
A k předchozímu tématu: alianci víc lidí bych vítala s radostí (opakuju se, ale mám velký problém s tím, že miliony lidí proti "zlu" nic nezmůžou a vlastně už ani moc nezkoušejí ho porazit, protože přece čekáme na spasitele, vyvoleného, přislíbeného, který jediný to za nás vyřeší :wall: ).
Btw: myslíte, že oživlá kostra draka umí chrlit oheň? :-k
2)je nemám ráda :D