1141517192066

Komentáře

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    image
  • upraveno 16. března 2013
    tak nám prévě zemřel pes
    stejný druh jako dával @flanker.27
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    DanielSvatoš napsal(a):

tak nám prévě zemřel pes
    stejný druh jako dával @flanker.27

Tak sem nahoď fotky
    (nie zosnulého, ešte keď žil :anxious: )
  • mám jen ty vyvolané nic v počítači
    @DanielSvatoš :( Mně umřel před 2 lety (to fakt letí, ale je to jako včera) - byli jsme v obýváku, držela jsem ho za přední levou packu a byla jsem dost hysterická. Byl to hrubosrstý jezevčík, byl ze sekáče a byl boží :)
  • Krisa napsal(a):

@DanielSvatoš :( Mně umřel před 2 lety (to fakt letí, ale je to jako včera) - byli jsme v obýváku, držela jsem ho za přední levou packu a byla jsem dost hysterická. Byl to hrubosrstý jezevčík, byl ze sekáče a byl boží :)

my jsme měli tři.první zemřel před pul rokem to jsem byl z toho trochu špatnej ale ted jsem teda neuronil ani slzu a nějak mě to nebere a je to zvláštní

@DanielSvatoš Já jsem na tohle tragická - já jsem schopná řvát už u veterináře. Když jsem jednou byla s Panem Filutou (osmák degu) u veterináře, protože nežral a pouštěl chlupy a tam mi řekli, že má nádor a pravděpodobně to bude blbý, tak jsem řvala celou cestu MHD domů a pak ještě cestou na praxi :D
  • upraveno 16. března 2013
    Krisa napsal(a):

@DanielSvatoš Já jsem na tohle tragická - já jsem schopná řvát už u veterináře. Když jsem jednou byla s Panem Filutou (osmák degu) u veterináře, protože nežral a pouštěl chlupy a tam mi řekli, že má nádor a pravděpodobně to bude blbý, tak jsem řvala celou cestu MHD domů a pak ještě cestou na praxi :D

Já to mám obráceně.Ani nedokážu brečet na pohřbech příbuzných a to se fakt snažím
    @DanielSvatoš U lidí taky moc nebrečím (teda někdy jo, ale ne vždy), ale u zvířát jsem jasná. Jednou jsme s mámou chodily zalejvat známým zahradu, když byli na dovolené. Jejich kočka Karel přinesla tři koťata, se kterými jsem si hrála. Druhý den tam bylo jedno mrtvé a už to jsem ořvala. Další den mělo druhé zalepená očka (nějaká infekce) a Karel ho odháněla a nechtěla mu dát pít, takže jsem udyndala mámu, abychom ho vzaly na veterinu a pak jsem se o něj starala - mělo nějakou kočičí infekci a vážilo 150g. Takže jsem ho měla doma - každé 2 hodiny jsem mu dávala pít mlíčko (speciální z prášku) z injekční stříkačky (vždycky bylo vzhůru tak hodinu a pak šlo zase spát, každý den od půl 6 do 2 do noci), čistila očičko, dávala antibiotika, každé 2 dny vozila na veterinu. Nakonec jsem ho vykrmila na 500 g, než jsem ho musela vrátit - měli jsme 2 psy a výše zmíněný jezevčík by kočku doma nesnesl. Teď je čičmunda u sestřenice těch známých, je tlusťoučká a hroznej mazel :)
  • @Krisa já jsem brečel když mi zemřel křeček bylo mi 12 a on toho přežil už hodně jednou jsem ho vyboural když byl v autě na dálkové ovládání acelý den se nehýbal a jindy ho matka zasypala hlínou z květináče a taky málem umrzl když jsem nechal otevřené okno :) ale vydržel mi 4 roky což je slušný.
    @DanielSvatoš Vybourání křečka je hodně dobré :D
    Když jsme byli malí, náš jezevčík našel na procházce na louce morče (někdo ho vyhodil a bylo v papírové krabici). Mámě se morčátka zželelo, takže jsme měli nové zviřátko. Jednou jsme byli s bráchou na letním soustředění a když jsme se vrátili, tak nám máma vyprávěla, že Morouse málem nechala uspat - ležel na boku a funěl, tak se na něj chodila koukat, nechtěla, aby se trápil, ale říkala si, že ještě chvíli počká (bylo jí líto, že by umřel). No a přešla vedra (čtyřicítky), ochladilo se a morčák začal znovu lítat. Takže máma nám málem nechala zabít morče, protože mu bylo vedro :D
  • @Krisa taky dobrý :) a když najdu fotku mého krečka v helmě a povede se mi jí naskenovat tak jí se hodím aby se neřeklo že spamuju v Obrazáriu :)
    @DanielSvatoš Prosím hledej - křečka v helmě bych chtěla strašně moc vidět :D
  • @Krisa první album jsem našel ale tam to nebylo a to druhé nemůžu najít
    @DanielSvatoš Tak kdybys to někdy našel, tak si na mě vzpomeň :)
  • @Krisa jsem našel dokonce jiné album ale tam jsou jen fotky ze školky ale neztrácej naději :)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @DanielSvatoš :-(
    upraveno 17. března 2013
    Je to všude stejný :)
    image
    Tohle si nemůžu odpustit (a už opravdu končím)
    image
  • Krisa napsal(a):

Tohle si nemůžu odpustit (a už opravdu končím)
    obrs.

Podobně se tvářil náš současný hajzlík ještě před pár měsíci. Teď to sice taky zkouší, ale jaksi to pozbylo tu nejvyšší účinnost, když vypadá jako malé tele. =D
    @MissUtahraptor Neříkej, že na tebe ty jeho jediský triky neplatěj :)
  • @Krisa Rozhodně ne tak moc, jak by se mu líbilo. :twisted:
    image
  • To je úsměv :-D
    Jééé, budeme si hrát :)
    Jak se má člověk učit, uklízet nebo si pohrát, když na něj furt čumí tohle a má furt psa zahryzlého v nohavici/noze:
    image
    image
    image
    Může si pohrát právě s tím :)
  • pěknej koberec :-D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    M1on napsal(a):

pěknej koberec :-D

:D Tiež ma upútal. Ale až potom čo som si uvedomil, že Krisa sa nezdá. Najskôr ukáže celú svoju fotografiu na vode ale zdiaľky a teraz nám odhalila aj svoju nôžku v teplákoch :D
  • Branislav_Gepeto napsal(a):

M1on napsal(a):

pěknej koberec :-D

:D Tiež ma upútal. Ale až potom čo som si uvedomil, že Krisa sa nezdá. Najskôr ukáže celú svoju fotografiu na vode ale zdiaľky a teraz nám odhalila aj svoju nôžku v teplákoch :D
    třeba bude příště ruka nebo ucho
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.