Jon Sníh
Prorocké a vlčí sny Jona Sněha.
Zimohradské krypty
Hra o trůny, str. 224-225 (v češtině: I. - str. 276)Někdy se mi o něm zdává. Procházím dlouhou prázdnou síní. Můj hlas se všude kolem odráží ozvěnou, ale nikdo mi neodpovídá, a tak jdu rychleji, otevírám dveře a křičím jména. Dokonce ani nevím, koho hledám. Po většinu nocí je to můj otec, někdy je to místo něho Robb, nebo moje sestřička Arya, nebo můj strýc Benjen. Ale nikoho jsem...
Číst celý článek zde
Zimohradské krypty
Hra o trůny, str. 224-225 (v češtině: I. - str. 276)Někdy se mi o něm zdává. Procházím dlouhou prázdnou síní. Můj hlas se všude kolem odráží ozvěnou, ale nikdo mi neodpovídá, a tak jdu rychleji, otevírám dveře a křičím jména. Dokonce ani nevím, koho hledám. Po většinu nocí je to můj otec, někdy je to místo něho Robb, nebo moje sestřička Arya, nebo můj strýc Benjen. Ale nikoho jsem...
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Flanker: Mezi Ashou a Brienne je docela rozdíl, myslím :)
každopádně jsem si na seriálového Jona zvykla, když ho tady vidím u každého Krisina příspěvku :-)
Jon se mi taky nelíbí. Zaprvé mi přijde v seriálu mírně charakterově odlišný- působí na mě krapet namyšlenějším dojmem, za druhé jsem si ho představovala docela jinak. Asi takhle:
Jinak v knížce je to od začátku jedna z mých oblíbených postav.
A pokud se něco skrývá pod krunýřem, nemá to moc šanci, ukryté v hedvábí to vzbuzuje mnohem větší zájem :)
... ještě chvilku do toho rejte a začnu vás přesvědčovat, že Robert ve skutečnosti nezabil Rhaegara, ale nastrčeného Conningtona s odbarvenými vlasy (jeho mrtvolu taky nikdo nezkoumal). :o)
:-D
Jinak teorie s nastrčeným Conningtonem se mi líbí, i když už by těch zvratů a navrátilých targaryenů bylo opravdu příliš =D