Jon Sníh
Prorocké a vlčí sny Jona Sněha.
Zimohradské krypty
Hra o trůny, str. 224-225 (v češtině: I. - str. 276)Někdy se mi o něm zdává. Procházím dlouhou prázdnou síní. Můj hlas se všude kolem odráží ozvěnou, ale nikdo mi neodpovídá, a tak jdu rychleji, otevírám dveře a křičím jména. Dokonce ani nevím, koho hledám. Po většinu nocí je to můj otec, někdy je to místo něho Robb, nebo moje sestřička Arya, nebo můj strýc Benjen. Ale nikoho jsem...
Číst celý článek zde
Zimohradské krypty
Hra o trůny, str. 224-225 (v češtině: I. - str. 276)Někdy se mi o něm zdává. Procházím dlouhou prázdnou síní. Můj hlas se všude kolem odráží ozvěnou, ale nikdo mi neodpovídá, a tak jdu rychleji, otevírám dveře a křičím jména. Dokonce ani nevím, koho hledám. Po většinu nocí je to můj otec, někdy je to místo něho Robb, nebo moje sestřička Arya, nebo můj strýc Benjen. Ale nikoho jsem...
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Jinak Robert ji nemiloval, spíš si ji postavil na piedestal. I když věřím, že Lyanna by si ho na rozdíl na rozdíl od Cersei dokázala získat.
Osobně budu zklamaná, jestli je ta teorie R+L=J pravdivá. Dračí krev bych mu nepřála.
Dayne byl Rhaegarův nejlepší kámoš, to by mu přece neudělal. :-)
Právě, protože byli nejlepší kámoši, tak ho Rhaegar poslal s jeho (Dayneho) Lyannou do Věže radosti, aby tam byli spolu.
\
Lyana + Rhaegar nebo Dayne
Jon ma určite draci krev, přece jak to nechtel NED povedet, jak vypadala nebo spis vypadal kdyby to byl syn Lyanny ,Robertovi.
Errata: Samozřejmě Loras...
Asi to bude tím věkem (Jonovým v knížce, ne mojím)...