Hostina pro vrány

upraveno 5. května 2011 v Píseň ledu a ohně
1356789

Komentáře

• Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 28. dubna 2012
    Nebo odjede do Plzně za Kindlem, a titul si koupí.
  • upraveno 28. dubna 2012
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 28. dubna 2012
  • upraveno 28. dubna 2012
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 29. dubna 2012
    To je pravda. je statisticky podloženo, že všechny ženy, jejichž jediným zájmem v dětství bylo sekání hlav a máchání mečem a prošly si traumatickými válečnými zážitky plnými spánkové deprivace, fyzického utrpení, psychických traumat, výpadků v příjmu potravy a výcvikem ve vraždící sektě se rázem staly milujícími matkami a pečovatelkami o rodinný krb.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 29. dubna 2012
    Nechte si ty spoilery z Tance pro sebe. Díky.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 29. dubna 2012
    Ale jedení červa proběhlo už v hostině.
  • upraveno 29. dubna 2012
    stále je to vlákno o hostine. ťažko môže niekto vedieť kam sa diskusia posunula. bolo by slušné si to trochu strážiť.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 29. dubna 2012
    Přesně tak. Díky.
    Už jsem se chtěla ohradit dřív, protože zmínek z Tance s draky tady padlo víc, ale asi by to nedopadlo dobře.
  • upraveno 12. června 2012
    Takže když se k Samovi nikdo nemá, ujmu se ho já. Přeložím to z wiki of ice and fire a pošlu co nejdřív, lorde veliteli ;)
  • upraveno 12. června 2012
    ok, díky
  • upraveno 28. června 2012
    Ted jsem docetl kapilolu z boure mecu kde se odehrala krvavá svatebni hostina u Freyu a docela me přešla chut cist po tom co se tam stalo. Zajimalo by me jak to bude pokracovat dal se rodem zlovlku.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 28. června 2012
    Westik tie spoilery si necitaj a citaj ;)
    upraveno 28. června 2012
    ...knihu

V tom kontexte som chvíľu musel zapremýšľať, kým mi to došlo :D
  • upraveno 1. července 2012
    no prave som hostinu docital, dobra kniha ale predosle boli lepsie...sa mi zda, ze Martin nevedel co spravit so Samom a tak ho poslal na dlhu plavbu, to iste s Brienne, akurat ju poslal na beznadejne hladanie sansy...inak kapitoly o cersei, jaimem, aryii a sem tam aj o zeleznych muzoch boli velmi dobre...uz len vytiahnut z policky toho posledneho tlsteho macka a potom konecne budem moct chodit na tuto stranku bez obav, ze sa dozviem nieco co nemam :)
    Náhodou, kapitoly Brienne, aj keď boli nudné, boli zrejme jedinými v celej Piesni, kde sa dali nájsť aj nejaké pekné myšlienky.
    Anglachel: A co Jaimeho kapitoly?
    No hej, na toho som zabudol. Ale aj tam boli lepšie, než v Búrke. Proste, síce Hostina nie j etak zaujímavá a strhujúca, ako iné, ale nejaká lzá kvalita to nie je. Také kľudné počteníčko pomedzi všetkými vojnami v ostatných knihách. Asi ako Hra na začiatku :)
    upraveno 2. července 2012
  • upraveno 2. července 2012
    a kto vlastne dostal druhý meč z meču neda starka? Brienne dostala od Jaimeho prísežník a kto má druhý meč? Lord gepeto: mne sa tá pasáž kde arya oslepla náhodou páčila ale skôr sa mi zdalo že aryin rozum si dal asi volno keď predávala tie škeble, lebo neviem teda ako vám, ale mne by rozhodne prišlo podozrivé, kebyže mi vytváračka jedov ponúka teplé mlieko
    :D No aj mne to prišlo divné, ešte aj ako to povedal ten Láskavý muž, ale tak no Arya má 8-9 rokov... :)

Ako aj mne sa tá pasáž páčila, ale... Mohol ju rozšíriť na úkor toho obkecávania okolo...

Druhý meč mal mať Joffrey nečítal som Tanec, takže neviem, kde skončil...
    No... Podľa mňa si ho uchvátila Cersei .D
    no ale na konci hostiny to s Cersei nevyzeralo dobre :D šak ale sama si za to mohla
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.