To je pravda. je statisticky podloženo, že všechny ženy, jejichž jediným zájmem v dětství bylo sekání hlav a máchání mečem a prošly si traumatickými válečnými zážitky plnými spánkové deprivace, fyzického utrpení, psychických traumat, výpadků v příjmu potravy a výcvikem ve vraždící sektě se rázem staly milujícími matkami a pečovatelkami o rodinný krb.
Ted jsem docetl kapilolu z boure mecu kde se odehrala krvavá svatebni hostina u Freyu a docela me přešla chut cist po tom co se tam stalo. Zajimalo by me jak to bude pokracovat dal se rodem zlovlku.
no prave som hostinu docital, dobra kniha ale predosle boli lepsie...sa mi zda, ze Martin nevedel co spravit so Samom a tak ho poslal na dlhu plavbu, to iste s Brienne, akurat ju poslal na beznadejne hladanie sansy...inak kapitoly o cersei, jaimem, aryii a sem tam aj o zeleznych muzoch boli velmi dobre...uz len vytiahnut z policky toho posledneho tlsteho macka a potom konecne budem moct chodit na tuto stranku bez obav, ze sa dozviem nieco co nemam :)
No hej, na toho som zabudol. Ale aj tam boli lepšie, než v Búrke. Proste, síce Hostina nie j etak zaujímavá a strhujúca, ako iné, ale nejaká lzá kvalita to nie je. Také kľudné počteníčko pomedzi všetkými vojnami v ostatných knihách. Asi ako Hra na začiatku :)
a kto vlastne dostal druhý meč z meču neda starka? Brienne dostala od Jaimeho prísežník a kto má druhý meč? Lord gepeto: mne sa tá pasáž kde arya oslepla náhodou páčila ale skôr sa mi zdalo že aryin rozum si dal asi volno keď predávala tie škeble, lebo neviem teda ako vám, ale mne by rozhodne prišlo podozrivé, kebyže mi vytváračka jedov ponúka teplé mlieko
Komentáře
Už jsem se chtěla ohradit dřív, protože zmínek z Tance s draky tady padlo víc, ale asi by to nedopadlo dobře.
V tom kontexte som chvíľu musel zapremýšľať, kým mi to došlo :D
Ako aj mne sa tá pasáž páčila, ale... Mohol ju rozšíriť na úkor toho obkecávania okolo...
Druhý meč mal mať Joffrey nečítal som Tanec, takže neviem, kde skončil...