@Dreamer Nějak nesdílím ten pozitivní názor redaktora na gorille že jde o "problém s trailerem a že scénář vypadá nadějně". Nějak dokážu už teď odhadnout že to bude tragikomedie :)
@sfik jestli v někom vyvolávají naději jména postav jako Blbohňupec a Nešikulus a voiceover Lábuse, tak to jen prohlubuje moji depresi a naděje české filmové tvorbě nedávám žádné :spike:
Ak mate toho za cely den po krk, chcete sa zabavit, ma tam byt akcia a viac ako stipka humoru, skuste Krycie meno U.N.C.L.E. Je to taky netradicny spionazny film - co sa tyka sexu, je tam az jedna pusa; hlavna hrdinka nie je prvoplanova kraska s velkymi kozami a spojenie americkeho a sovietskeho agenta prinesie vcelku vtipne situacie. Nenarocny, ale ucel splnil.
Druhy film, co som tento tyzden videla, je Zbrusu Novy zakon. Svieze, neotrele, trosku to sice ku koncu zomrelo na krasu (doslova), ale inak sa to hodi na vecer, ked nie ste zas tak velmi unaveni :)
@Hildegarda: Může být, ani jedno jsem neviděl... přesto platí, že oboje jsou trochu starší záležitosti... (bral jsem to v "letošní" konkurenci)... každopádně by to LdC letos dostat mohl, byla by smůla, kdyby zase (po vzoru JdC) skončil druhý, to už by bylo na "No, tak to vidíte, pane Nobel".
@Arutha Ved prave preto som to napisala. Nechapem totiz velmi komentare, ze Alicia nevie ani hrat ani vyzerat a ze je ro zensky Seagal zamlada. Mne sa pacila nahanacka na zaciatku filmu a ze vsetky technologicke americke hracicky sa mohli schovat pred sovietskymi :)
Tak už mám za sebou Osm hrozných. Podle mě rozhodně nejde o QT nejlepší film, u mě je to až za čtyřkou IP, DU, PF a KB2, ale pořád je to skvělá věc. Já osobně navíc patřím k lidem co QT považují za poloboha a každý jeho film chci vidět víckrát než dvakrát. Osm h. je ukecana věc, kde mě ale asi nejvíc bavily právě ty kecy, následná vyvražďovačka nebyla tak skvělá jak sem čekal. Jo a Samuel je opět neskutečně cool. Za mě 7.5/10, do kina na to asi půjdu ještě jednou :dance: Btw jestli dodrží Tarantino to co slíbil, tzn čekají nás už jen dva filmy, budu smutný.
@Mellien Kill Bill vol. 1 je mlátička, ta mě zklamala. Ale Kill Bill vol.2 je pro mě úžasná filmařina se skvělými dialogy, úžasným borcem z karavanu, strašně moc padnoucí hudbou a vůbec, vždycky se na něj rád podívám. Celkově je KB 1 úplně jiný film než KB 2 a i když na sebe navazují, je podle mě existence prvního dílu naprosto zbytečná, dvojka funguje jako samostatný film suprově... Jo a Django a rapová hudba? Asi moje úchylka, ale já u toho byl v sedmém nebi. Žral sem to. Btw Django a KB2 patří mezi filmy, které jsem viděl víc než pětkrát a vždy jsem se skvěle bavil.
Mně se Kill Bill začal líbit, když jsem ho začala brát s nadhledem, jednička je akční nářez, dvojka už lehce zadrhává, ale všudypřítomný vtip, nadsázka a samozřejmě originální ikonické postavy jsem si nakonec celkem oblíbila, přemýšlím, kdy si dám Killa Billa znovu :D
od Tarantina je nejhorší film Reservoir Dogs/Gauneři to byla fakt bída a co se týče kill Bill tak mi to taky nepřide vůbec dobrý DU parádní, Hanebný pancharti taky a Pulp Fiction je klasika
Reservoir dogs jsou náhodou super :D ale kdybych potkala svoje já z doby zhruba před dvěma roky, asi by si ťukalo na čelo, kdybych se snažila vysvětlit, jak je to dobrý.
Komentáře
lepší ? :)
Je to taky netradicny spionazny film - co sa tyka sexu, je tam az jedna pusa; hlavna hrdinka nie je prvoplanova kraska s velkymi kozami a spojenie americkeho a sovietskeho agenta prinesie vcelku vtipne situacie. Nenarocny, ale ucel splnil.
Druhy film, co som tento tyzden videla, je Zbrusu Novy zakon. Svieze, neotrele, trosku to sice ku koncu zomrelo na krasu (doslova), ale inak sa to hodi na vecer, ked nie ste zas tak velmi unaveni :)
Mne sa pacila nahanacka na zaciatku filmu a ze vsetky technologicke americke hracicky sa mohli schovat pred sovietskymi :)
Btw jestli dodrží Tarantino to co slíbil, tzn čekají nás už jen dva filmy, budu smutný.
Přiznávám, QT mě nijak neoslovil. Přesto se mi něco od něj i líbí. Nejvíc asi DU (až na ten konec a rap hudbu...), ale Bill?
Jo a Django a rapová hudba? Asi moje úchylka, ale já u toho byl v sedmém nebi. Žral sem to. Btw Django a KB2 patří mezi filmy, které jsem viděl víc než pětkrát a vždy jsem se skvěle bavil.
DU parádní, Hanebný pancharti taky a Pulp Fiction je klasika