Mohu-li jen dodat jeden postřeh, neobjednávejte si přátelé hned všechno, co tam mají.. nejprve zkuste jen 1, maximálně 2 díly. Z vlastní zkušenosti totiž vím, že ne každému Martinův styl sedne, byť se to tady může jevit trochu jinak. ;)
Počúvali ste niekto knihy ako audiobooky? Samozrejme anglické... Musím povedať, že je to pre mňa ešte lepšie ako ich čítať (šetrím si oči ;) a nahovorené sú fakt dobre!!!
No... keby to niekto nahovoril aj v češtine... Lebo v angličtine je tam veľa mien a občas strácam prehľad o kom sa hovorí a hlavne ako to meno v originále vyzerá ;)
No přiznám se že já kupuju Píseń už jenom proto abych věděl jak to dopadne. jak se mi knížky dříve líbili (první dva díly, tedy asi 4 knihy). Tak teď čtu jenom události jakýmsi rychločteníma vůbec mě to nebaví.
Ahojte. Najprv musím povedať, že ASOIAF je najlepšia fantasy sága akú som kedy prečítal. Teraz som sa rozhodol prečítať si ju po dvoch rokoch ešte raz, ale .... Ale prvýkrát som ju čítal len na PC-čku (áno hanbím sa za to :)) , a teraz by som si ju chcel prečítať v tlačenej podobe. Avšak v slovenčine to (asi) nevydali. Obrátil som sa aj na IKAR (asi pred pol rokom), ale dosiaľ my neodpovedali. Tak teraz neviem, či si to kúpiť v češtine alebo ešte počkať (po pilote na HBO vypukne ošiaľ :)). Čo by ste mi poradili??
Pokud jsem tím lépe informovaným já a tím méně informovaným moje přítelkyně, zpravidla kombinace hezkých pohledů, fňukání a slziček způsobí, že nevydržím a jsem nucen vyzrazovat. Když to jde, už radši ani neprozrazuju, že jsem to už viděl :)))
No ... tak si tie knihy asi teraz cez leto kúpim (keď budú peniažky) po česky. BTW ... Keď viem dej dopredu tak musím sledovať ostatných ako sa tvária (taká úchylka). A to s tým prezradzovaním deja by som na priateľku radšej neskúšal ... Keď tak na brata :) ... milujem, keď ho môžem vytočiť :)
U Lucky na krámě (knihkupectví Fantasya, Slezská 92, Praha) je pár dílů, jistotu ovem získáte objednáním přes www.fantasya.cz, která umožňuje vyzvednutí ve jmenovaném obchodě s internetovou slevou.
Komentáře