Zdravím, poradil by mi někdo, třeba na základě zkušeností, kde u nás koupit A Dance with dragons, až to dvanáctého vyjde? Ale hlavně ne eshopy, kde je dodací lhůta "15-28" dní prosím.
Kdo byste měl zájem, tak mám Tanec v angličtině na prodej, je úplně nový, nebyl ani otevřen, prodávám ho za 400+pošta, více zde (mám tam i pár dalších knih na prodej).: http://books.chrasty.cz
Důvod prodeje je ten, že jsem měl tu knížku předobjednanou asi rok a půl z Amazonu, zapomněl jsem na to, mezitím jsem si pořídil Kindle a čtu na něm, takže knížka mi přišla a co teď já s ní:)
Aktuální stav - od každé části Hostiny 4 svazky, vše půjčeno, 1 rezervace. Další pobočky, kde to je, jsou pro první část: Lužiny (1, půjčeno, 1 rezervace), Břevnov (1, půjčeno, 1 rezervace) a Opatov (2, půčeno, 2 rezervace), pro druhou: Lužiny (1 svazek, půjčeno, 1 rezervace), Opatov (2, půjčeno, 4 rezervace).
Kdo začal s Písní ledu a ohně až letos, ať si raději počká na opravenou verzi Hostiny pro vrány, která bude na jaře 2012 (vázaná i paperback). Jednáme s distributorem a majiteli práv o novém vydání paperbacků s jinými obálkami. Včas dáme tady na stránkách vědět, kdy co bude vycházet a poskytneme náhled obálek. Hledáme také někoho, kdo by se ujal sběru chyb a oprav v dosud vydaných titulech, abychom mohli hromadně opravy zapracovat v nějakých dalších vydáních (jako nám to dělají fanoušci Zeměplochy). V téhle komunitě fanoušků Martina to zatím jaksi nefunguje, což je škoda...
Aspoň mají všichni ti kritici chyb v překladu dostatek času ty chyby označit (třeba na http://icefire.cz/chyby-v-knihach). Já na to určitě budu při čtení myslet, ale bohužel nemám tak bystré oko a chyby gramatického rázu moc nevnímám...
uz ma nebavilo vyvolavat po vsetkych knihkupectvach...tak som nasiel vsetky diely v elektornickej podobe na nete...takze hor sa do hostiny pro vrany :) ak chce niekto poslat kludne nech sa ozve...a gramatickych chyb tam je ozaj kopec, biju do oci ako Tyrionova krasna tvar
No, v pirátských kopiích na netu se to hemží chybami, protože proč by si pirát dával práci s nějakými korekturami. Prostě to jen naskenoval někde v pracovní době ve své firmě (kde má málo jiné práce), převedl do nějakého formátu a hned spěchal to zpřístupnit na nějakém "sharu". My máme zájem opravovat chyby v papírovém legálním vydání.
Zdravim, mam na predaj Boure mecu I a II a aj hostinu pre vrany I a II, ak by mal nietko zaujem tak sa ozvite na mail, na cene sa dohodneme. Knizky su v 100% stave boli len raz precitane, bez problemov poslem fotky na mail - juro88@gmail.com.
Komentáře
až to dvanáctého vyjde? Ale hlavně ne eshopy, kde je dodací lhůta "15-28" dní prosím.
maj tam blbej datum, asi na aktualizaci prdi
Důvod prodeje je ten, že jsem měl tu knížku předobjednanou asi rok a půl z Amazonu, zapomněl jsem na to, mezitím jsem si pořídil Kindle a čtu na něm, takže knížka mi přišla a co teď já s ní:)
nakladatel: díky za info