Co zrovna čtete?

upraveno 6. listopadu 2010 v Literatura
14849515354144

Komentáře

• upraveno 8. října 2012
    Krisa: Náklady na jednu knižní stranu jsou dneska asi padesát haléřů (plus se samozřejmě platí za práva). Takže je to spíš akční cena, řekla bych.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 8. října 2012
    svoa00: Však já říkám, že mi to nepřijde tak strašně moc (samozřejmě 500 Kč je hodně peněz a nepřehazuji je doma vidlemi, ale za takovouhle krásnou cihličku, mě to se současnými cenami nepobuřuje).
  • upraveno 8. října 2012
    upraveno 8. října 2012
    heavy_head: :D Vazba mi přijde celkem pevná, ale je pravda, že bych ji dobrovolně raději neprolamovala.
  • upraveno 8. října 2012
    Co je to vůbec za sebevražednou nakladatelskou strategii vydávat díl v jednom kuse, když z něj můžu udělat dva. Copak neví, jak to dělal až donedávna Talpress?
  • upraveno 8. října 2012
    Krisa: Ne, že budeš spoilerovat, já tak rychle nečtu. :-)
    upraveno 8. října 2012
  • upraveno 8. října 2012
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    upraveno 14. října 2012
  • upraveno 14. října 2012
    Tiež som nad tým uvažoval, veľmi ma odradzuje fakt, že to má byť desaťdielna séria, a posledná (a prvá) kniha bola vydaná v roku 2010. Pri súčasnom autorovom tempe by som to dočítal v päťdesiatke.
    čo to je? vôbec som to nezaregistroval....

btw, práve som knihu od konca STAR WARS - NEW ORDER JEDI a bol by som rád, keby zahn napísal ešte niečo o thrawnovi a chissoch
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    upraveno 15. října 2012
  • upraveno 15. října 2012
    Ben Nevis: Díky moc. Niečoho takého som sa bál, ale už to mám bohužiaľ kúpené. :-/
    Arutha: Třeba se ti to bude líbit, je to celkem dobrodružné. Akorát je třeba vypnout mozek a užívat si příběh.

Tyna: U andělského příběhu bych čekala víc náboženství, ale autorka se asi nechtěla pouštět na tenký led. Čekala bych tam jásající davy v náboženském vytržení, ale autorka apokalypsu spíš předkládá jako útok mimozemšťanů. :-)
    Snehulaka mam prave kupeneho, tak dufam, ze sa mi to nestane :)
    Mi se to taky normálně nestává, ale to byl takový harryholesovský záblesk poznání :-)))) Přečti si, je to fakt dobré.
    Týna: To by šlo... ja zase také veci mam rád
    Gardien: No, můžeš to zkusit, ale je to fakt psychologický román o staré trochu pomatené bábě...
    Tyna: Něco jako Jonathan Strange & pan Norrell, nebo lepší?
    Jamie: Cože? Né, vůbec ne. Je to psychologický román, zcela nefantasy.
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    upraveno 17. října 2012
    http://fantasyplanet.cz/clanek/novou-literarni-serii-kladivo-na-carodeje-otevira-jiri-pavlovsky-a-jeho-magie-pro-kazdeho-ukazka

Po pro mě rozpačité a silně nevyvážené sérii JFK u nás začíná vycházet něco nového :-)
  • upraveno 17. října 2012
    R. Scott Bakker - Princ ničeho 3: Tisícerá myšlenka.
    Dobré jak sviňa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • upraveno 18. října 2012
    fakt? ja som v tretine už snáď rok a netuším prečo pokračovať.... dik za povzbudenie, skúsim ešte :)
    Já se přiznám, že fantasy skoro nečtu, ačkoliv paradoxně některé dobré fantasy knihy patří k mým nejoblíbenějším. Může za to ta přemíra braku o vyvolených hrdinech ve světech, které neustojí pokus o to zamyslet se nad jejich realističností. Knížky s amorálními hrdiny a názvy jako Fakt hustej nářez tu mojí averzi taky zrovna neléčí. Pokud mám chuť na nenáročný brak, podívám se na film a neztrácím několik dní nebo týdnů s knížkou.
    Zajímalo by mě, jestli píšou dobrou fantasy i v jiných státech (mimo britské kolonie) a proč se u nás skoro nic nevydává? Buď vydávají VB/USA, nebo pár slovanských, ale co Německo, Francie?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.