svoa00: Však já říkám, že mi to nepřijde tak strašně moc (samozřejmě 500 Kč je hodně peněz a nepřehazuji je doma vidlemi, ale za takovouhle krásnou cihličku, mě to se současnými cenami nepobuřuje).
Co je to vůbec za sebevražednou nakladatelskou strategii vydávat díl v jednom kuse, když z něj můžu udělat dva. Copak neví, jak to dělal až donedávna Talpress?
Tiež som nad tým uvažoval, veľmi ma odradzuje fakt, že to má byť desaťdielna séria, a posledná (a prvá) kniha bola vydaná v roku 2010. Pri súčasnom autorovom tempe by som to dočítal v päťdesiatke.
Arutha: Třeba se ti to bude líbit, je to celkem dobrodružné. Akorát je třeba vypnout mozek a užívat si příběh.
Tyna: U andělského příběhu bych čekala víc náboženství, ale autorka se asi nechtěla pouštět na tenký led. Čekala bych tam jásající davy v náboženském vytržení, ale autorka apokalypsu spíš předkládá jako útok mimozemšťanů. :-)
Já se přiznám, že fantasy skoro nečtu, ačkoliv paradoxně některé dobré fantasy knihy patří k mým nejoblíbenějším. Může za to ta přemíra braku o vyvolených hrdinech ve světech, které neustojí pokus o to zamyslet se nad jejich realističností. Knížky s amorálními hrdiny a názvy jako Fakt hustej nářez tu mojí averzi taky zrovna neléčí. Pokud mám chuť na nenáročný brak, podívám se na film a neztrácím několik dní nebo týdnů s knížkou.
Zajímalo by mě, jestli píšou dobrou fantasy i v jiných státech (mimo britské kolonie) a proč se u nás skoro nic nevydává? Buď vydávají VB/USA, nebo pár slovanských, ale co Německo, Francie?
Komentáře
btw, práve som knihu od konca STAR WARS - NEW ORDER JEDI a bol by som rád, keby zahn napísal ešte niečo o thrawnovi a chissoch
Tyna: U andělského příběhu bych čekala víc náboženství, ale autorka se asi nechtěla pouštět na tenký led. Čekala bych tam jásající davy v náboženském vytržení, ale autorka apokalypsu spíš předkládá jako útok mimozemšťanů. :-)
Po pro mě rozpačité a silně nevyvážené sérii JFK u nás začíná vycházet něco nového :-)
Dobré jak sviňa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!