Odkazy , obrázky...

upraveno 14. dubna 2019 v Rozličný pokec
194959799100368

Komentáře

• upraveno 11. října 2012
    Ten kreslený zbytek je o poznání lepší. :D
    Ta Starčata s velkýma kukadlama mi dokonce nějakým zázrakem unikla- hned si je uložím... :)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 11. října 2012
    Kruci, proč šaty tý první "Sansy" nemůžou mít pas v pase? Ta slečna je krásná a normální váhy (rozuměj hubená, ne vychtlá ani tlustá), ale tohle vypadá blbě, je to hrozná škoda :(
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 11. října 2012
    Marně přemýšlím, komu bych byl podobný já :)
    heade, ta prva fotka....vyzera to, ze uz vsetci mali po kbeliku rebirek, len na Viseryse neostalo :)))
    jeden cas som nosila ohnive vlasy, tak vtedy to bolo jasne na prvy pohlad, kam by som v seriali zapadla :)...najlepsie bolo, ze som sa ani cesat nemusela, take ich mam huste - vzdy ked som vstala, tak bol na svete novy hollywoodsky uces :)
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    upraveno 11. října 2012
    Abych uzavřel ten svůj off-topic s koťaty - vím jistě, že jsem z toho byl tenkrát vykulenej a obávám se, že dnes nejsem o mnoho moudřejší. Moje pocity jsou tak nějak rozprostřeny ve všech názorech, které tu zazněly. Paní sice koťata odpravila, ale jediná alternativa byla, že by se o ně někdo postaral, a k tomu se zřejmě nikdo neměl. My bychom je snad bývali mohli vzít k babičce, což by se rovnalo tomu, hodit jí péči o ně na krk. Já bych tenkrát nevěděl ani to, jak je krmit, aby přežila prvních pár dnů. Bohužel, nedokázal jsem se tenkrát vyžvejknout, natož něco podniknout. Tímto se skláním před Krisou za její činorodost.

Jenom upřesňuju, že ta kočka nebyla nikoho ze zúčastněných, a už nevím, zda ji něco přejelo, nebo koťata prostě opustila. Žádné další detaily si napamatuju, zůstaly jen pocity. Táta si na to nevzpomíná vůbec.

Co se týče koček domácích nejen taxonomickým označením, tak tady to cítím stejně jako Krisa. U babičky bývaly kočky (resp. častěji kocouři), ještě než si pořídila psa. Ale bylo to vždy napůl na divoko, a jejich populaci s dostatečnou účinností regulovala silnice za zahradou, kde jich dříve či později skončila naprostá většina.

Aby to nakonec nevypadalo, že se chovám ke kočkám jako Joffrey. To jen co se určitých lidí týče jsem takový Stannis lehce říznutý Randyllem Tarlym.

K těm cosplayům - tohle je ještě zlaté, měli byste vidět některé cosplaye k Narutovi..
    upraveno 12. října 2012
    Ugla: Není se před čím sklánět - na zahradě ve starém baráku máme spoustu hrobečků myšat, ptáčat a podobné havěti, které jsme s bratrem různě sesbírali přichcíplé venku, snažili se uzdravit a po častém nezdaru řádně obrečeli :D
  • upraveno 12. října 2012
    A pak že je v Brně nuda:-)))
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 12. října 2012
    upraveno 12. října 2012
    Montezuma3: Znám. Autorku jsem si kdysi poznamenávala kvůli úžasným gryfům a tenhle konkrétní obrázek jsem objevila přes Tvůj DA účet. ;D
    upraveno 12. října 2012
    Aha :D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 12. října 2012
  • upraveno 13. října 2012
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 13. října 2012
    heavy: Dík :)
    upraveno 14. října 2012
    upraveno 14. října 2012
    Z toho obrázku mě rozbolely kyčle.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.