Kruci, proč šaty tý první "Sansy" nemůžou mít pas v pase? Ta slečna je krásná a normální váhy (rozuměj hubená, ne vychtlá ani tlustá), ale tohle vypadá blbě, je to hrozná škoda :(
jeden cas som nosila ohnive vlasy, tak vtedy to bolo jasne na prvy pohlad, kam by som v seriali zapadla :)...najlepsie bolo, ze som sa ani cesat nemusela, take ich mam huste - vzdy ked som vstala, tak bol na svete novy hollywoodsky uces :)
Abych uzavřel ten svůj off-topic s koťaty - vím jistě, že jsem z toho byl tenkrát vykulenej a obávám se, že dnes nejsem o mnoho moudřejší. Moje pocity jsou tak nějak rozprostřeny ve všech názorech, které tu zazněly. Paní sice koťata odpravila, ale jediná alternativa byla, že by se o ně někdo postaral, a k tomu se zřejmě nikdo neměl. My bychom je snad bývali mohli vzít k babičce, což by se rovnalo tomu, hodit jí péči o ně na krk. Já bych tenkrát nevěděl ani to, jak je krmit, aby přežila prvních pár dnů. Bohužel, nedokázal jsem se tenkrát vyžvejknout, natož něco podniknout. Tímto se skláním před Krisou za její činorodost.
Jenom upřesňuju, že ta kočka nebyla nikoho ze zúčastněných, a už nevím, zda ji něco přejelo, nebo koťata prostě opustila. Žádné další detaily si napamatuju, zůstaly jen pocity. Táta si na to nevzpomíná vůbec.
Co se týče koček domácích nejen taxonomickým označením, tak tady to cítím stejně jako Krisa. U babičky bývaly kočky (resp. častěji kocouři), ještě než si pořídila psa. Ale bylo to vždy napůl na divoko, a jejich populaci s dostatečnou účinností regulovala silnice za zahradou, kde jich dříve či později skončila naprostá většina.
Aby to nakonec nevypadalo, že se chovám ke kočkám jako Joffrey. To jen co se určitých lidí týče jsem takový Stannis lehce říznutý Randyllem Tarlym.
K těm cosplayům - tohle je ještě zlaté, měli byste vidět některé cosplaye k Narutovi..
Ugla: Není se před čím sklánět - na zahradě ve starém baráku máme spoustu hrobečků myšat, ptáčat a podobné havěti, které jsme s bratrem různě sesbírali přichcíplé venku, snažili se uzdravit a po častém nezdaru řádně obrečeli :D
Komentáře
Ta Starčata s velkýma kukadlama mi dokonce nějakým zázrakem unikla- hned si je uložím... :)
Jenom upřesňuju, že ta kočka nebyla nikoho ze zúčastněných, a už nevím, zda ji něco přejelo, nebo koťata prostě opustila. Žádné další detaily si napamatuju, zůstaly jen pocity. Táta si na to nevzpomíná vůbec.
Co se týče koček domácích nejen taxonomickým označením, tak tady to cítím stejně jako Krisa. U babičky bývaly kočky (resp. častěji kocouři), ještě než si pořídila psa. Ale bylo to vždy napůl na divoko, a jejich populaci s dostatečnou účinností regulovala silnice za zahradou, kde jich dříve či později skončila naprostá většina.
Aby to nakonec nevypadalo, že se chovám ke kočkám jako Joffrey. To jen co se určitých lidí týče jsem takový Stannis lehce říznutý Randyllem Tarlym.
K těm cosplayům - tohle je ještě zlaté, měli byste vidět některé cosplaye k Narutovi..